Gå til innhold
 • Bli medlem

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Oppgraderte 6 stk Fibaro Dimmer 2. Merket ingen forskjell...
 3. Det kan du jammen sei. Har inkludert den igjen, forsøksprosjekt i enden av garasjen, faktisk med kun éin nabo!
 4. Bare jeg finner den igjen etter flytting, har jeg en HC2 liggende som jeg ikke bruker. Kan gjerne låne den ut til de som trenger.
 5. Ja får gå den ruten, men det er vel noen som har en HC her inne som ligger og støver ned? Fikk du noen positivt ut av oppgradere enhetene?
 6. Jeg kontaktet en på Finn som skulle selge en og avtalte å låne den for en 100-lapp. Fikk kjørt oppdatering på det jeg hadde den gang på den måten. Om man bor litt sentralt så er det kanskje en mulighet å løse det på den måten? 😊
 7. Synes det er ganske uredelig et firma holder tilbake oppgraderinger som kan forbedre et produkt Må alltid være en optimist. I det minste burde det være mulig å kjøre en z-sniffer mens en oppgradering kjører, eller gå fysisk på boksen, eller prøve å capture filene mens HC henter dem fra serveren. Tviler selv på det fungerer, men det er verdt er forsøk. Burde vel egentlig heller rent spurt om noen kan donere, da hvis jeg skal gå direkte på jtag eller noe så er vel sjansen liten boksen er brukbar til noe annet etterpå
 8. Ikke bare én som har det problemet. Alle har det problemet. Tja... det er nok en antakelse med en viss dose overdreven optimisme. Hadde det vært så enkelt, regner jeg med at noen hadde sniffet dem frem for lenge siden. Men man vet aldri.
 9. Hmm husker ikke hvem som snakket om det, husker bare en annen hadde problemer med at fibaro nekter å slippe firmware-oppdateringene offentlig. Men hvis noen har en HC hadde det jo vært fint hvis noen startet et utlån da mange sitter med utdaterte enheter. Regner med fibaro bruker standard hex-filer
 10. Det har ikke kommet i gang, så vidt jeg vet. Iallfall ikke hvis det er min post du snakker om.
 11. Ser for en stund siden det ble lånt ut en HC til oppgradering av Fibaro-enheter så lager en post her ettersøker den. Er dette noe som enda er i omløp, eller noen som vil kvitte seg med en HC? Tenkte å teste noe om det er mulig å hente ut zwave-oppgraderingsfilene fra HC slik det er mulig å oppgradere enhetene fra 3.part, samt få oppgradert en del trøblete fibaro-enheter (type FGS223 som har 30 sekunders delay på gammel fw)
 12. Synes det er merkelig at på Vera så fikk jeg beskjeder om bruk av keypad. Enten at de slo riktig kode eller slo feil kode. Prøver å legge inn parametrene. Får se hva som skjer.
 13. Ah, det forklarer det. Nei, så vidt jeg vet er ikke det mulig. Men da er det teknisk mulig at "Locked"/"Unlocked" muligens gir andre statuser. Jeg vet faktisk ikke, har ingen IDlock 101.
 14. I dag
 15. Her en IR-føler, men virket kun mot med følgende termostat ser det ut som. https://www.micromatic.no/smarte-losninger/bolig/varmestyring/velg-riktig-losning-for-varmestyring/ir-folere/
 16. Fredrick

  ID-Lock V2

  Noen med Homeseer som har oppgradert FW på lås og Z-wavemodul med noen erfaringer av hvordan det gikk?
 17. Det finnes masse varianter, og sikkert noen litt mindre som passer bedre enn det monsteret jeg linket til (f.eks. Denne). Men ser ut som om de fleste er ca 60cm lange. Men de er laget mtp. at du trer et rør i riktig diameter utenpå, dette kapper du til den lengden du ønsker.
 18. Hillmar, det burde være nok til å dra 30 kilo som vipper på hensgler, ja. Hvor lang er den greia der? Det var umulig å se på tegningen.
 19. Hvor lang er en fisk ? 😉 Følg denne så får du en indikasjon. Velg riktig modell, generasjon og innmat osv. https://paonline56.itcs.hpe.com/?Page=Index
 20. Har hatt samme erfaring med et par av de. Om de først har startet "å kødde" kan du permittere den. Den vil mest sannsynlig sinke nettverket ditt etterhvert om du inkluderer den igjen.
 21. Idlock 101. Det er mulig å legge de parameterne inn manuelt?
 22. Hvilken IDlock er det du har? Slik ser min ut:
 23. Har prøvd å finne noe info om jeg kan legge til parametere på access control som ikke er listet opp. Men finner ikke dokumentasjon. Nå er jeg på nybegynnerstadiet. Så kan hende at jeg har funnet det uten å vite det.
 24. Har sjekket. Men finner ikke noe som er logisk. Jeg ser at access control oppdaterer seg når døra blir brukt.
 25. Jeg skal undersøke litt nærmere rundt dette. Hvis det er et .NET objekt er det nærmest bare en "connection" som mangler, så er vi nesten på plass.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...