Gå til innhold
 • Bli medlem

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Ikke bare én som har det problemet. Alle har det problemet. Tja... det er nok en antakelse med en viss dose overdreven optimisme. Hadde det vært så enkelt, regner jeg med at noen hadde sniffet dem frem for lenge siden. Men man vet aldri.
 3. Hmm husker ikke hvem som snakket om det, husker bare en annen hadde problemer med at fibaro nekter å slippe firmware-oppdateringene offentlig. Men hvis noen har en HC hadde det jo vært fint hvis noen startet et utlån da mange sitter med utdaterte enheter. Regner med fibaro bruker standard hex-filer
 4. Det har ikke kommet i gang, så vidt jeg vet. Iallfall ikke hvis det er min post du snakker om.
 5. Ser for en stund siden det ble lånt ut en HC til oppgradering av Fibaro-enheter så lager en post her ettersøker den. Er dette noe som enda er i omløp, eller noen som vil kvitte seg med en HC? Tenkte å teste noe om det er mulig å hente ut zwave-oppgraderingsfilene fra HC slik det er mulig å oppgradere enhetene fra 3.part, samt få oppgradert en del trøblete fibaro-enheter (type FGS223 som har 30 sekunders delay på gammel fw)
 6. Synes det er merkelig at på Vera så fikk jeg beskjeder om bruk av keypad. Enten at de slo riktig kode eller slo feil kode. Prøver å legge inn parametrene. Får se hva som skjer.
 7. Ah, det forklarer det. Nei, så vidt jeg vet er ikke det mulig. Men da er det teknisk mulig at "Locked"/"Unlocked" muligens gir andre statuser. Jeg vet faktisk ikke, har ingen IDlock 101.
 8. Her en IR-føler, men virket kun mot med følgende termostat ser det ut som. https://www.micromatic.no/smarte-losninger/bolig/varmestyring/velg-riktig-losning-for-varmestyring/ir-folere/
 9. Fredrick

  ID-Lock V2

  Noen med Homeseer som har oppgradert FW på lås og Z-wavemodul med noen erfaringer av hvordan det gikk?
 10. I dag
 11. Det finnes masse varianter, og sikkert noen litt mindre som passer bedre enn det monsteret jeg linket til (f.eks. Denne). Men ser ut som om de fleste er ca 60cm lange. Men de er laget mtp. at du trer et rør i riktig diameter utenpå, dette kapper du til den lengden du ønsker.
 12. Hillmar, det burde være nok til å dra 30 kilo som vipper på hensgler, ja. Hvor lang er den greia der? Det var umulig å se på tegningen.
 13. Hvor lang er en fisk ? 😉 Følg denne så får du en indikasjon. Velg riktig modell, generasjon og innmat osv. https://paonline56.itcs.hpe.com/?Page=Index
 14. Har hatt samme erfaring med et par av de. Om de først har startet "å kødde" kan du permittere den. Den vil mest sannsynlig sinke nettverket ditt etterhvert om du inkluderer den igjen.
 15. Idlock 101. Det er mulig å legge de parameterne inn manuelt?
 16. Hvilken IDlock er det du har? Slik ser min ut:
 17. Har prøvd å finne noe info om jeg kan legge til parametere på access control som ikke er listet opp. Men finner ikke dokumentasjon. Nå er jeg på nybegynnerstadiet. Så kan hende at jeg har funnet det uten å vite det.
 18. Har sjekket. Men finner ikke noe som er logisk. Jeg ser at access control oppdaterer seg når døra blir brukt.
 19. Jeg skal undersøke litt nærmere rundt dette. Hvis det er et .NET objekt er det nærmest bare en "connection" som mangler, så er vi nesten på plass.
 20. Takk. Ser det hadde vært fint med en plugin her. Men skal nok komme langt med et script.
 21. Ja, igjen: Hva skiller Homematic fra andre smarthus-produkter? Vi har alle smarthussystemer her som også sparer strøm og er automatiserbare. Du kan gjerne svare på engelsk hvis det er lettere, men tysk blir fort problematisk...
 22. Hva om du prøver "Access Control Notification" istedenfor? "Door lock" vil alltid kun være "Unlocked" eller "Locked", det er det eneste notifikasjonen dørlåsen sender der.
 23. Hei Moskus, homematic og homematic IP er 2 forskjellige systemer. homematic er web basert ( CCU 2/ 3) og homematic IP er sky basert med Access point ( via IpV 6) begge systemer kommer fra eQ-3. homematic IP ( kort HmIP) er et omfattende, rimelig men et sikkert system. Jeg har dette System i bruk allerede i 2 år og dette fungerer veldig bra. ( strømbesparelsen ligger 30% og mer + komfort + sikkerhet) Homematic IP har også et wired system ( ikke endå tilgjengelig i Norge / dessverre -> men... 😉 ) noe spørsmål?
 24. Aner ikke om de er sterke nok, men har du vurdert markisemotorer? "Bunnlista" på mine zip-screens er relativt tunge og løftes rett opp av en slik motor. En sånn motor tredd inn i et rør av passende lengde ser jeg for meg at burde fungere fint HVIS den er sterk nok. Og den ville jo vært ideelt mtp. integrering siden den enkelt styres av en Fibaro Roller Shutter. Edit: Det er ikke kreftene det skal stå på i alle fall: Trekkraft opp til 270 kg.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...