Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Selger nært ubrukt HomeTroller Plus med HomeSeer-lisens, Aeotec Z-stick 5. gen og Conbee 2 USB stick, samlet


Anbefalte innlegg

Jeg fikk aldri dreisen på HomeSeer og klarer ikke forstå hvordan jeg skal få de fleste av funksjonene og mulighetene i systemet til å virke. Nå har jeg innsett at jeg ikke har tid til å krongle med dette systemet lenger og skal derfor selge alt sammen. 

 

HomeTrolleren er kjøpt direkte fra HomeSeer for ca. et år siden. Det har aldri vært ordentlig i bruk, da jeg ikke har klart å skjønne hvordan jeg skal inkludere enheter i Z-wave og heller ikke har fått Conbee-greia eller JowiHue-opplegget til å fungere (så ZigBee-enhetene mine har jeg da heller ikke klart å inkludere). Alt virker utstyret virker å fungere som det skal, men det er altså min kompetanse som er den store sperra. Kanskje noen med mer kunnskap om gateways, plugins, bridges og mesh-greier kan ha mer glede av dette utstyret enn meg. Blir sittende igjen med mitt gamle SmartThings-system, som er laggy og kjipt, men som for så vidt gjør det meste av det jeg vil. 

Link til Hometrolleren: https://shop.homeseer.com/products/hometroller-plus-smart-home-hub

Link til Z-sticken: https://www.kjell.com//no/produkter/smarte-hjem/kontroller/aeotec-z-stick-gen5-usb-adapter-p50549?gclid=CjwKCAjwrqqSBhBbEiwAlQeqGtvvNACxr8pnM4J7eCY8PgyO_Tm8AvEH82fWVcxq6vpWwi7SRGrxWhoCVuIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Link til ConBee2 USB-sticken: https://www.kjell.com//no/produkter/smarte-hjem/kontroller/conbee-ii-zigbee-kontroller-for-usb-p51419?gclid=CjwKCAjwrqqSBhBbEiwAlQeqGm_5kBb7NTbeP0U9yDdH9Ig80DwO830BrxFLSXgq7-qwb0kqsGavxBoCe7gQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

 

HomeTrolleren kommer, som dere sikkert vet, med USA-adapter/stikkontakt, så du må ha en enkel reise-overgang. Må beholde min egen selv. Jeg har ikke embalasjen. 

 

Kom gjerne med bud. Jeg sender med posten i bobleplast, om ønskelig. Fordeler med å kjøpe "god som ny" her på norsk bruktmarked må vel i det minste være at man slipper den lange shippingtiden og den svære regninga fra tollvesenet. 

Endret av Olebole
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.