Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Salus og Homekit


Joshim

Anbefalte innlegg

Hei! 
 

Jeg ønsker gjerne å styre vannbåren varme, som er på Salus-appen nå på Homekit. Synes helt ærlig appen er dårlig, og vil overføre alt hjemme til Homekit. Hva er den beste løsningen her for å fikse dette? 
 

Hilsen en som er ganske ny på hjemmeautomasjon. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Moskus skrev (32 minutter siden):

Fordi Home Assistant, i likhet med mange andre av våre mer fleksible løsninger, kan bli skremmende avanserte for en del folk.

Homekit oppleves nok som tryggere og enklere for mange.

Det gikk mer på det å la Home Assistant ha som oppgave å overføre data til HomeKit. Da må en ha kommet forbi det vanskelige punktet med å kjøpe inn hardware og installere HA og få den opp å kjøre.

Derifra vil jeg påstå at det er omtrent like lett å lage presentasjon av data og enkle automatiseringer i Home Assistant som det er i homekit eller i Google sitt system. En sender i de tilfellene data ut av huset og mister litt av kontrollen uten å oppnå særlig mye. Mulig presentasjonen på en iphone er litt bedre integrert med homekit. En trenger jo ikke Home Assistant appen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

stigvi skrev (3 timer siden):

Derifra vil jeg påstå at det er omtrent like lett å lage presentasjon av data og enkle automatiseringer i Home Assistant som det er i homekit eller i Google sitt system.

Ja, det er nesten det samme i HomeSeer, Home Assistant, openHAB, Homey, etc. Når man først har et system, er det relativt enkelt. Forutsatt at man faktisk kan bruke systemet.

 

Homekit er enkelt å bruke fordi systemet faktisk er enkelt. Med den ulempen at det absolutt ikke er avansert eller kan bli det... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.