Erling

Feil med kjøring av scripts (etter en stund)

Anbefalte innlegg

Erling    78

Glimrende Moskus.

 

Fra tid til annen får jeg denne meldingen:

 

Compiling script C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\scripts\moskus-toggle.vb: Initialisering av kompilator mislyktes uventet: Systemet finner ikke angitt fil.

 

En omstart av HS fikser det, men...

 

Noen tips?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Erling    78

Windows 10, installasjon som ikke har problemer ellers. Kjører IIS og et par andre serverting. :-)

 

irriterende med norske feilmeldinger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Moskus    1 088

Ja, norske .NET feilmeldinger er helt idiotisk. Men det finnes hjelp: http://finderr.net/

 

Kjører du HS3 som admin? Og har du satt brukerrettigheter på HS3-katalogen i "Program Files (x86)"?

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Erling    78

Takk for tipset Moskus. Jeg sjekker ut den linken.

 

Kjøres som admin, har ikke endret rettigheter.

 

Får legge inn en knapp som restarter HS3 siden det alltid hjelper.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Moskus    1 088

Tåpelig løsning på et tåpelig problem. Post heller feilmeldingene her (jeg skiller ut temaet siden det egentlig ikke har noe med selve scriptet, men kun scripting).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Erling    78
Den 22. juli 2016 klokken 10.01, Moskus skrev:

Kan jo poste den engelske feilmeldingen her... ;)

 

Hm., mulig jeg misforstod. Fant ikke utav den Engelske varianten. Legger den til i lista over ting jeg burde ha ordnet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Moskus    1 088

Jeg tipper at den ikke finne Scheduler.dll, og jeg løste det problemet med å legge til den aktive brukeren under "Security" på HS3-katalogen i Program Files (x86).

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Erling    78
På 26.7.2016 den 9.35, Moskus skrev:

Jeg tipper at den ikke finne Scheduler.dll, og jeg løste det problemet med å legge til den aktive brukeren under "Security" på HS3-katalogen i Program Files (x86).

 

@Moskus eller andre hjelpsomme sjeler.

 

Sliter med denne enda, det er brukerkrøll og rettigheter, evt. path til scheduler.dll.

 

Hvis ERLING starter fra HS3 fra RDP alt er OK, ERLING logger automatisk på med lagret passord, da er det ikke OK.

 

Hvilken bruker er det da som kjører HS3? Både System og Administrator har full control.

 

+

 

@Christoffer hadde en løsning her:

 

 

Hvor er det path skal inn? Erindrer fortrengt kunnskap fra før NT4.

 

:-)

 

God helg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Christoffer    30
6 minutes ago, Erling said:

 

@Moskus eller andre hjelpsomme sjeler.

 

Sliter med denne enda, det er brukerkrøll og rettigheter, evt. path til scheduler.dll.

 

Hvis ERLING starter fra HS3 fra RDP alt er OK, ERLING logger automatisk på med lagret passord, da er det ikke OK.

 

Hvilken bruker er det da som kjører HS3? Både System og Administrator har full control.

 

+

 

@Christoffer hadde en løsning her:

 

 

Hvor er det path skal inn? Erindrer fortrengt kunnskap fra før NT4.

 

:-)

 

God helg.

Her skal den legges til etter "Start in (optional)"

 

picture.png

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Erling    78

Takk for kjapt svar, hvor finner du den menyen?

 

Jeg starter med en .bat-fil:

 

ping 127.0.0.1 -n 30 > nul
start C:\PROGRA~2\HOMESE~1\HS3.exe

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Moskus    1 088
16 timer siden, Erling skrev:

Jeg starter med en .bat-fil:

Der er problemet, du får ikke spesifisert "Startup path" i en bat-fil, så det må du slutte med. Les HS-skolen del 2, det er en fin løsning hvis du vil utsette oppstarten litt. :) 

  • Thanks 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ZoRaC    288
Sitat

ping 127.0.0.1 -n 30 > nul
Cd\PROGRA~2\HOMESE~1\

start HS3.exe

 

Det bør vel også fungere?

  • Like 1
  • Thanks 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Erling    78
14 timer siden, Moskus skrev:

Der er problemet, du får ikke spesifisert "Startup path" i en bat-fil, så det må du slutte med. Les HS-skolen del 2, det er en fin løsning hvis du vil utsette oppstarten litt. :) 

 

Takk nok en gang, dette fungerer glimrende.

 

http://www.r2.com.au/page/products/download/startup-delayer/ + HS-skolen anbefales.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå