Gå til innhold
 • Bli medlem
Skjalggl

Smartthings 2018 aka Hub v3 vil ikke resettes

Anbefalte innlegg

Ved trykk på reset-knappen på min Hub 2018/v3:

-lyset er initielt konstant grønt

-etter ca 4-5 sekunder begynner lyset å blinke rødt/grønt

-etter noen sekunder til blir lyset borte

-har holdt knappen inne i over 120 sekunder, men lyset forblir borte.

 

Ifølge Samsung skal lyset blinke oransje i ca 50 sekunder, for deretter å begynne å lyse konstant, når man trykker inn reset-knappen.

 

 

Merker meg også at Hub'ens SSID ikke lenger vises på Pc'en - er ganske sikker på at jeg så en SSID som het "st-hubv3-810" før....

Kan noen belrefte/avkrefte om de ser sin Smartthings'  SSID når de ser etter trådløse nett på PC?

Endret av Skjalggl
Ryddet i innlegg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 minutt siden, Skjalggl skrev:

Jeg gidder rett og slett ikke krangle med sånt utstyr - det skal virke ut av boksen, og det skal være ordentlig dokumentert.

Samsung Smartthings oppfyller dessverre ingen av kravene 😞

 

Da ville jeg nok kjøpt noe som faktisk er lansert/støttet i Norge... ellers må man nesten regne med litt ekstra «styr og triksing» for å få det til å fungere. 

 

Homeseer virker ut av boksen... ;) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 hour ago, ZoRaC said:

 

Da ville jeg nok kjøpt noe som faktisk er lansert/støttet i Norge... ellers må man nesten regne med litt ekstra «styr og triksing» for å få det til å fungere. 

 

Homeseer virker ut av boksen... ;) 

Slik jeg ser det er ikke problemet at den ikke er lansert i Norge - problemet er at produktet ikke matcher (det lille som finnes av) dokumentasjon.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde samme problemet selv helt til jeg prøvde å holde reset-knappen inne mens jeg koblet til strømmen. Dette bør løse problemet ditt. 😊

 • Like 1
 • Thanks 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
9 hours ago, alven said:

Hadde samme problemet selv helt til jeg prøvde å holde reset-knappen inne mens jeg koblet til strømmen. Dette bør løse problemet ditt. 😊

Det gjorde susen!! 😄

 

Utrolig at informasjonen Samsung har i appen og på web er feil 😞

 

Tusen takk for rask hjelp - Samsung overlever nå i heimen her takket være deg @alven

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av Preb
   Hei, 
    
   Jeg har noen Adax panelovner med Wifi mulighet. Jeg benytter også Smartthings som system. Noen som vet om det er mulig å koble Adax ovnene opp mot Smartthings systemet? 
  • Av Preb
   Hei, 
   Jeg bruke Smartthings som system i mitt smarthus og ønsker å koble opp låsen i min Yale Doorman. Har kjøpt en låsemodul som er koblet til låsen. Noen som vet hvordan jeg kan få kontakt mellom låsen og Smartthings? 
  • Av Kaaos
   Hei, 
   Jeg bygger et nytt hus og har gått til innkjøp av 11 Elko Dimmere med Zigbee støtte. 
   Har har prøvd å koble dem opp her i leiligheten nå før jeg flytter for å teste litt.  Men jeg klarer ikke å få til endevender funksjonen. Jeg har tidligere lest her på forumet at det er vanskelig å få til dimming med ELKOs endevender. Jeg har derfor ikke kjøpt noen av disse. Jeg har altså 2 helt like Elko smart dimmere, koblet opp mot Smartthings.

   Jeg hadde håpet at jeg kan koble 2 dimmere sammen via smartthings slik at jeg kan styre korridoren ifra begge sider. 
   Jeg har fått dem begge inn i smartthings appen, og kan kontrollere dem uavhengig av hverandre. Men er det mulig å få dem til å følge hverandre? 
    
  • Av Sebastian
   Hei,
    
   Jeg er helt ny til Smarthus-systemer og håper derfor noen har mulighet til å gi noen gode råd angående valg av system. Jeg ser at det ligger en rekke andre saker rundt dette ute på forumet allerede, men jeg har så langt ikke funnet svar på det jeg lurer på og forsøker meg derfor med å opprette en egen post 😊 
    
   Kort om prosessen:
   Jeg er i gang med å pusse opp leilighet, og skal i den forbindelse ha et smarthussystem. Elektrikeren jeg benytter har i utgangspunktet lagt opp til å sette inn Fibaro Home Center Light/Home Center 2 da dette er systemet de vanligvis installerer i boliger. Jeg har lest en del både positivt og negativt om Fibaro, men etter å ha lest meg opp litt ser jeg også på muligheten for andre systemer. Tenker derfor at det er en god ide å få avklart hva slags hjemmesentral jeg skal gå til innkjøp av før vi er alt for langt i prosessen.
    
   Opprinnelig plan:
   I utgangspunktet var det følgende oppsett som var tenkt:
   Å montere Fibaro Dimmer 2 ved lysbrytere i veggen og bruke vippebrytere med fjær. Heat-IT termostater til varmekabler. Detter er allerede montert. Montere Danalock på døren. Ikke kjøpt inn enda. Danfoss eller lignende termostat på radiatorer. Ikke kjøpt inn enda Benytte bevegelsesensorer o.l. fra Fibaro. Ikke kjøpt inn enda. Koble Sonos-høyttalere til systemet. Koble til IKEAs nye elektriske rullgardiner når disse slippes. Utvide systemet etterhvert med flere funksjoner. Muligens koble på baderomsvifte Muligens koble på Samsung TV (støtter SmartThings)  
   Vurdering av andre muligheter:
   Underveis har jeg sett litt på andre muligheter, og da spesielt Athom Homey og SmartThings. Disse har en del fordeler, ut i fra det jeg har lest:
   Begge støtter alle (?) produktene jeg har listet opp over. Begge kan benyttes med Elko Plus skrudimmere (316 GLED). Dette virker en del mer brukervennlig enn dimmere i form av vippebrytere. Begge støtter zigbee og andre protokoller i tillegg til Z-wave, noe som gjør systemet mer robust for mulig utvidelse. Zigbee gir mulighet for en del rimeligere sensorer osv.  
   Jeg har derfor noen spørsmål:
   Stemmer det at Elko Plus 316 GLED fungerer opp mot SmartThings og Homey? Vil dimmeren fortsatt fungere dersom Hub-en er nede? I hvilken grad kjører Homey og SmartThings lokalt? Min forståelse er at Fibaro stort sett kjører lokalt. Er det noen som har noen sterke anbefalinger i den ene eller andre retningen? Jeg står altså mellom Fibaro, Homey og SmartThings.  
   Alle innspill møtes med stor takk, da jeg som nevnt har lite/ingen erfaring (men stor interesse 😊 ) innenfor smarthussystemer.
  • Av Cato
   Hei
    
   Jeg er på jakt etter en smarthus-løsning som kan integrere Elko sitt smarthus-system (dimmere, brytere og varmekabel-kontrollere) med andre løsninger som eksempelvis Philips Hue.
    
   Jeg har pt. også Smartthings hub v3 og lurer på om noen har klart å integrere Elko dimmer (ESH RS16 316GLED dimmer RF PH) med denne og hvordan du evt. da gikk frem for å få det til. Takker så mye for alle råd og vink.
    
   /Cato
×
×
 • Opprett ny...