Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Panasonic Comfort Cloud integrasjon?


Anbefalte innlegg

Siden jeg har fått låne login så har jeg kommet så langt at jeg kan hente ut data og vise. Men jeg tror jeg skal endre litt på devicer som blir laget. Panasonic har ikke noe info (som jeg kan se) om  kompressorbruk og spjeld er lagt opp anderledes.

Men de helt basistingene skal jeg nok få kontroll på (temperatur, av/på, mode)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutes ago, Guahtdim said:

noe som er riktig

Dette kan bekreftes. I dag fikk jeg for første gang styrt min Panasonic HZ25UKE varmepumpe via noe annet enn med fjernkontroll eller det makkverket av en app som Panasonic har laget (Comfort Cloud). Alt fungerer via HomeSeer og status oppdateres hvert minutt. Takk til @Guahtdim som har tatt seg bryet med å gjøre dette og til og med til en enhet/utstyr som han ikke har selv engang!

image.thumb.png.a5ba0f0db8328960f2e865acfd33edb6.png

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Guahtdim skrev:

Nå kan dere laste ned siste versjon av DaikinSeer for å teste ut mot Panasonic. 

 

Makaløst @Guahtdim. Fungerer og ser ingen umiddelbare bugs. Da får jeg bare håpe clouden til Panasonic er til å stole på så jeg slipper å finne en løsning som ikke er avhengig av skyen.

Endret av RuneR
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
48 minutes ago, toonwolf said:

Testet ny versjon i 1 1/2 time nå uten feil. Ser bra ut! Takk nok en gang @Guahtdim du er rå på "support" 😉

Takker så mye. Man føler ett ansvar. I tillegg så er hjemmekontor superpraktisk siden man da lettere kan ta noen minutter med egne prosjekt når man har pauser.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
On 13/01/2021 at 13:13, Guahtdim said:

Takker så mye. Man føler ett ansvar. I tillegg så er hjemmekontor superpraktisk siden man da lettere kan ta noen minutter med egne prosjekt når man har pauser.

Flott takk nok en gang. Til dere andre som bruker Panasonic mot Daikinseer anbefaler jeg å opprette en egen bruker som du bruker til dette formålet. Om du ikke gjør det vil du bli logget ut av appen Comfort Cloud hver gang du bruker samme brukernavn/id for Daikinseer plug-in. Jeg fulgte denne oppskriften for å få til dette (det var ikke intuitivt) Panasonic har en jobb å gjøre når det gjelder brukervennlighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppdaget tilfeldigvis at Panasonic har laget støtte for talestyring både for GH og Alexa og at det har vært tilgjengelig helt siden 2019! Grunnen til at jeg ikke tenkte på dette da jeg fikk @Guahtdim til å legge til støtte for talestyring i Daikinseer plugin var vel at jeg ikke hadde tatt i bruk stemmestyring da jeg først fikk min varmepumpe i 2019.

 

Integrasjonen som Panasonic har laget er jo "rikere" enn den du får via HS. Du kan blant annet spørre om status, endre forskjellige modus osv. Mer info https://www.aircon.panasonic.eu/NO_no/blog/na-kan-du-styre-varmepumpen-med-stemmen/ og https://www.aircon.panasonic.eu/GB_en/happening/new-voice-control/

 

Screenshot_20210130-082654_Google.thumb.jpg.b183ed29bb09175cf104c0074ea47a7c.jpg

Endret av toonwolf
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 4.10.2020 den 18.57, toonwolf skrev:

Da har jeg etter mye om og men endelig klart å få koblet opp Panasonic varmepumpa på nettet mitt. Jeg har kontakt med den via appen "Comfort Cloud" med mitt brukernavn og passord. Jeg klarer ikke å opprette nye brukere da det ser ut til å være en bug i appen, men uansett skal det jo fungere om jeg legger inn mitt vanlige bruker og passord. Det er riktig som du skriver at du ikke kan være logget inn flere steder av gangen siden jeg får melding i appen "login expired".

 

Mobiltelefon appen takler ikke at en bruker samme brukernavn og passord på flere enheter. Dette oppdaget jeg da jeg la varmepumpa til i Homey. Fikk da hele tiden "Login expired" på mobiltelefonappen.

 

Det er ingen bug i appen for å legge til nye brukere. Panasonic har et av de mest idiotiske og minst brukervennlige system for å legge til brukere jeg noensinne har sett! En trenger fjernkontrollen og må opprette Panasonic Comfort Cloud bruker, og må gjennom nesten hele oppsettprosedyren til varmepumpa. Fant en YouTube film som beskriver denne prosessen fra ca 5:50.

 

Stein-Rune

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 hours ago, MbenzNo said:

Panasonic har et av de mest idiotiske og minst brukervennlige system for å legge til brukere jeg noensinne har sett!

Enig, de har mye å gå på med appen sin. Er vel en grunn til at den får "slakt" i Google Play. Fant også ut fremgangsmåten for å legge inn flere brukere som kan kontrollere samme varmepumpe ved å bruke oppskriften som jeg refererer til her https://www.hjemmeautomasjon.no/forums/topic/4101-panasonic-comfort-cloud-integrasjon/?do=findComment&comment=83743

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.