Gå til innhold
  • Bli medlem
SkyNet97

Får ut "undefined" av node-red-contrib-ams-decoder

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen,

elsker node-red og alt det vi holder på med her inne, men e akkurat startet. Sitter nå med node-red og node-red-contrib-ams-decoder.

 

Problemer 1.thumb.png.c612dc2a8940175196af2e93b700491f.png

 

 

Sliter med at det ikke kommer noe fornuftig ut at av:

 

msg.payload.obis_list_version
msg.payload.meter_ID
msg.payload.meter_model
msg.payload.act_pow_pos
msg.payload.act_pow_neg
msg.payload.react_pow_pos
msg.payload.react_pow_neg
msg.payload.curr_L1
msg.payload.curr_L2
msg.payload.curr_L3
msg.payload.volt_L1
msg.payload.volt_L2
msg.payload.volt_L3
msg.payload.date_time
msg.payload.act_energy_pos
msg.payload.act_energy_neg
msg.payload.react_energy_pos
msg.payload.react_energy_neg

 

 

Det er bare de 3 første som kommer... Peiling på hva dette kan være pga ?
Er det pga shitty aliekspress adapter?

flowsSkyNet97 AMS dekoder.json

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


×
×
  • Opprett ny...