Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Hønsehus


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Da var helgen brukt på å snekre isolert hus til høna og hanen som har hatt det litt kaldt frem til nå.

Så da begynner morroa, mill ovn på 250W er montert men den skal jo selvfølgelig ikke styres av innebygget termostat. Har montert en 433mhz temp/fukt sensor, og en enkel zwave wall plug midlertidig som sammen styres nå av "generic thermostat" i hass.

For å gjøre det skikkelig er planen å installere enten qubino flush 2 relay eller fibaro FGS-2x3  for så å bruke et rele for å styre varme, og et for lys. 

Men så ønsker jeg å montere en mikrobryter på luka til luftegården, slik at feks varmen skrues av eller reduseres, og sette opp en notification om kvelden som minner oss på å lukke om det er glemt.

Ser ikke ut som dette går med qubino saken, virker ikke som den gir tilbake tilstand på inngangene. men muligens med fibaro modulen, da bryter inngang kan brukes som "scenes" og ene funksjonen for "scene" er å at bryteren forblir aktiv. tanken er at når luka er nede/lukket hviler den på en mikrobryter, kan kobles NC eller NO. Noen som har noen tips? hadde vert fint å bruke kun en zwave node for dette, ønsket egentlig å bruke qubino da den kan kobles til temp sensor, som vil være mer stabil en 433mhz saken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.