Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Mulig løsning på Mill ovner og semi-pro wifi som Unifi


aleks

Anbefalte innlegg

Mulig løsning på mill ovn som ikke kobler seg til semi-pro systemer som USG. Har slitt lenge med dette, og testet ALT, til og med skrudd av firewall, legacy wifi, airtime fariness, under kanal 10, android ssid etc. MEN samme greia; logget AP-punktene og så mill ovnen ble registrert, men sparket med en gang. Som en siste løsning prøvde jeg wifi alternativ to (holde knappen inne i 10 sekunder slik den starter AP-punktet), men dette gjorde det samme som vanlig kobling. Til slutt slettet jeg alle ssid og auto join fra telefonen, og satte ap-punktet til ovnen til auto join; Da fungerte det, og i loggen ble den autentifisert. Det som er teorien er telefonen holder 5ghz mac-en i ssid-en og derfor feiler pair på ovnen.

Derfor sliter du; prøv å slette alt av ssid (glemme alt av wifi) og fjerne auto connect, utenom den fra mill og prøv igjen.

Trengte ikke endre noen porter, instillinger etc på unifi, da det løste ikke problemet. Da fungerte det også med delt 2,4 og 5ghz ssid, så lenge den var glemt fra telefonen først

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.