Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Utendørs PoE kamera


Anbefalte innlegg

On 27/01/2021 at 20:14, iblis said:

Hvis dere ute etter en bra NVR setup med objektdeteksjon så vil jeg på det varmeste anbefale Frigate Google Coral Accelerator.

 

Etter å kjørt zoneminder lenge i docker uten å være veldig fornøyd, samt at docker versjon ikke lenger vedlikeholdes var det på tide å teste noe annet. Angrer på at jeg ikke fulgte rådet ditt for et år siden. Frigate er jo en drøm sammenlignet med zomeminder, deteksjon fungere veldig bra og det integrerer veldig bra mot home assistant. Var ikke klar over Coral prosjektet en gang, det er jo kjempetøft. Eneste problemet er at det er 42 uker leveringstid på Coral TPU fra Mouser, så foreløpid er det CPU deteksjon, som ser ut til å gå helt ok, da jeg bare har et kamera. Så takk for tips iblis, et år senere:)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Jeg bruker HikVision og er fornøyd med det. Fungerer bra både i eget system og med Blue Iris. Pass på at om du kjøper kina kopier kan du ikke oppgradere de, om du prøver det vil du "bricke" de. Mener å ha sett at noen har sagt at wifi er litt svak på de. Min personlige konklusjon er at det er høy kvalitet, men litt premium pris. Jeg har vel tidligere sagt her at jeg personlig synes Imou (Dahua klone) er litt mer prisverd, men jeg ender likevel opp med å kjøpe HikVision selv. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

Hei, ettersom det er en så lang leveringstid ville jeg heller brukt et utendørs overvåkningskamera. Som fungerer like bra! Med en enkel app å bruke med 4g og simkort teknologi er dette perfekt. Ved full HD kamerakvalitet har du tilgang til bilder og videoer med god kvalitet rett fra dine digitale enheter som Pc, mobil og nettbrett. Kameraet er lett å stille inn og du kan lett rotere kameraet i appen for å overvåke der du ønsker! Med et minnekort på 64 GB har det masse lagringsplass og kan overvåke til alle dine ønsker.

Endret av Jan Lang
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.