Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Backup-indikering av jaccuzi


Anbefalte innlegg

Hei, ny på forumet og ikke helt sikker på hvor dette passer inn, men;

 

Vi har en hytte der det er tidvis veldig ustabil internettforbindelse, og diverse tullealarmer på jaccuzien sin app. Har derfor lyst å lage en basic sikkerhetsfunksjon som indikerer med to lamper, som indikerer hva som er galt. Dette da vi har et kamera som viser verandaen i området der badet står. Har tenkt å ha en på nivå og en på temperatur. F.eks 20grader, da det er innstilt på 26. 

 

Har lyst å lage dette i en koblingsboks som man kan enkelt kan koble til å fra, som kan henges på en vegg. Se tegning som viser sånn cirka hva jeg tenker. Har flere gulvtermostater til overs fra et prosjekt, det blir jo selvsagt veldig gammeldags, men i mine øyner "skuddsikkert". Har også holdt på litt med arduino, men fikk aldri helt teken på det. Men det kan hende det ville vært bedre?

 

Har også tenkt litt på et stort display som viser tempen, typ 30x30cm, dette må jo da være vanntett da det står ute. Kamera står ca 7meter fra der jeg tenker å ha koblingsboksen, derfor må display være litt stort

 

Så hva tenker dere, er dette bare tull, og bare å glemme? Synst det hadde vært moro å fått til noe slikt, ikke minst for å slippe bilturen hver gang man får en tullealarm på appen..

 

image.thumb.png.b7d184c4ec4ab59d59d35a094d3e5053.png

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 timer siden, Moskus skrev:

Alt er mulig, men det spørs om det er den beste løsningen...

 

De enkle spørsmålene først: Har du tenkt på hvordan du vil måle nivå? Er det en bryter eller skal du ha det i ml eller %?

Tenkte egentlig bare på en bryter(flottør)..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da kan du evt. like greit koble alt til en ESP8266/NodeMCU eller en ESP32. Så kan du logge når ting skjer. Derfra kan du sende data til et annet sted, bruke den som en webserver, eller tenne/slukke lamper som kameraet fanger opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.