Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Vinnerliste

  1. Moskus

    Moskus

    Administrator


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      16 801


  2. Jarle F

    Jarle F

    Medlemmer


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      89


  3. ZoRaC

    ZoRaC

    Crew


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 744


  4. Guahtdim

    Guahtdim

    Medlemmer


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 438


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05. sep. 2018 i alle områder

  1. Kjøpte 3 slike fra tilbudstorget til Intin, de har ikke strømmåling, men viser relestatus i HS og dermed enkelt å få lagt til forbruket sidene det er en kjent fast last. De passer ikke i noe elko ramme, men der jeg skal ha de så står de alene uansett. Jeg syntes også utseende er mye stiligere enn HeatIt sine. Fant lite info om dem på nett, så derfor tenkte jeg det var greit å lage en liten post.
    1 poeng
  2. Ja, termostat-funksjonen fungerer selv om du ikke kobler den til en "hjerne". Nei.
    1 poeng
  3. Xbox Adaptive Controller. Blir nok plugin. Ikke at noen av oss her egentlig trenger den, men jeg ble frelst over alle inngangene!
    1 poeng
  4. Det er en Merten Binary input 4-Way V5060_581_02 Datablad vedlagt. Merten Binary input 4-Way V5060_581_02_web_01.pdf
    1 poeng
  5. Kanskje til hjelp https://www.intin.no/brukermanual-schneider-connect-rf/
    1 poeng
  6. Mener å ha lest en eller annen plass at du må inkludere(lære inn) hver enkelt trykknapp for å få dem frem i Systemhuben (FHC, HS, Vera,...). Bryteren må vekkes (Enkelt trykk) og så inkluderes i systemet (Nytt enkelt trykk). Gjorde det slik når jeg inkluderte en 4 kanalers batteripille fra Schneider som en test i HomeSeer. (Skal inn i systemet når jeg bare får tid..... Jeg HATER batteridingser, men er det eneste som er mulig uten synlig kabling eller totalrenovering) Litt plundrete, men det går. Du lærer i hvert fall inkluderings prosedyren. Håper det er like "enkelt" i FHC. Screenshot av hvordan 4 kanals pille ser ut i device manager i HomeSeer. (Ikke gjort annet enn å inkludere i HS.) Schneider Connect RF er ikke "ekte" Z-wave. Mest beregnet på direkte styring av aktuatorer (Relèer, dimmere, etc.) Mangler en del funksjonalitet, men kan fint brukes til enkle oppgaver. Fryktelig dårlig dokumentasjon på Z-wave parametre er det også.
    1 poeng
  7. Jeg skal fortsette å være Naysayer slik at de andre motbeviser meg ?
    1 poeng
  8. Se side 23-25: https://safera.imagerelay.com/ql/29e33b13930e43939de87d3bd429c871/21015_01-Safera-Airis-installation-manual-NOR.pdf
    1 poeng
  9. Vel, sitat fra http://www.safera.no/tilleggsutstyr-og-forsyninger/
    1 poeng
  10. frem til

    Da er kurset fullbooket, 50 deltakere!
    1 poeng
  11. Etter å ha kikket på en PDF for dette (https://garo.no/wp-content/uploads/2013/05/20821-GARO-SR3-user-manual-NOR.pdf) ser jeg Trådløs forbindelse SAFERA RobustLink 2,4 GHz. Rekkevidde 10 – 100 m, avhengig av bygningsstrukturen Noe mer tror jeg ikke du får ut. Tenkte du på en eller annen måte å få inn signalet mellom komfyrvakt og "bryter"?
    1 poeng
  12. Ubiquiti USG (Unifi Security Gateway) eller PfSense på egen hardware. Begge krever egne trådløspunkter, dog.
    1 poeng
  13. Kan prøve å oppdatere til nyare versjon av Z-wave plugin som du seier, men eg finn ikkje ut av korleis dette blir gjort. Nyaste eg finn via HS3 er versjonen eg allerede har, 3.0.1.190. Edit: fann ut av det. Oppdaterte, og såvidt eg kan sjå fungerer det no. Uvisst om det er grunna oppdateringa. Ser ut til det ja. Av ein eller annan grunn fungerer det att på den eine, men ikkje på den andre. Det er forresten Fibaro Dimmer 2-modular med fw 3.5. Bør eg fjerne, legge til, og sette opp noden på nytt? Edit: Oppdaterte, og såvidt eg kan sjå er visninga rett no. Uvisst om det er grunna oppdateringa. Einaste er at ved Endpoint = 1 viser den Power, og ved Endpoint = 2 viser den Switch. Skal sikkert vere sånn.
    1 poeng
  14. readline er vel blocking, så det er ikke rart om den henger Prøv https://docs.python.org/3/library/queue.html#queue.Queue.get_nowait import sys from subprocess import PIPE, Popen from threading import Thread try: from queue import Queue, Empty except ImportError: from Queue import Queue, Empty # python 2.x ON_POSIX = 'posix' in sys.builtin_module_names def enqueue_output(out, queue): for line in iter(out.readline, b''): queue.put(line) out.close() p = Popen(['myprogram.exe'], stdout=PIPE, bufsize=1, close_fds=ON_POSIX) q = Queue() t = Thread(target=enqueue_output, args=(p.stdout, q)) t.daemon = True # thread dies with the program t.start() # ... do other things here # read line without blocking try: line = q.get_nowait() # or q.get(timeout=.1) except Empty: print('no output yet') else: # got line # ... do something with line Som foreslått her: https://stackoverflow.com/questions/375427/non-blocking-read-on-a-subprocess-pipe-in-python
    1 poeng
  15. Managed uten tvil (om ikke prisen er for høy). Veldig greit med eget VLAN til alt av IoT enheter osv. Skiftet nylig til Ubiquiti switch, aksesspunkt osv. Enkelt og greit å administrere med UniFi controlleren. Denne kan kjøres på cloudkey, pc, raspberry osv...
    1 poeng
  16. Det er enklere og bedre. Trust me. Men litt seriøst, for meg forenkler det å splitte ut funksjonaliteten med en virtuell device. Hvis jeg senere endrer oppsettet, så slipper jeg å bygge opp Notifikasjons-eventer på nytt (og noen av oss har muligens mer avansert notifikasjoner enn andre ). Her er f.eks. vaskemaskin: So far so good. Enkelt og greit. Merk at den virtuelle devicen bare får satt status hvis den faktisk endres. Den blir ikke "satt på ny" hvis det ikke behøves. Notifikasjoner er også enkle: ... merk at jeg her har et krav om at vaskemaskin-devicen må ha vært "Stille..." i 3 minutter. Det filtrerer ut feilmålinger av strømmen, for det forekommer. Enklere med virtuell device. Så langt er alt vel og bra. Men vi trenger også en påminnelse senere hvis ingen har håndtert vaskemaskinen. Det er kjipt om vasken ligger og råtner i maskinen fordi vi var oppdatt med noe annet akkurat da notifikasjonen kom. Da kan vi trigge notifikasjonen hver halve time hvis nødvendig: Denne introduserer en ny virtuell device; "Vaskemaskin håndtert", og skal egentlig bare holde kontroll på om noen faktisk tok klærne ut av maskinen eller ei. Den blir satt på når vaskinen er "Stille"... ... og deaktivert når det er bevegelse i vaskerommet: Akkurat som med "vanlig programmering" vil det på sikt lønne seg å splitte opp med variabler og delfunksjoner enn å lage milelange rutiner/funksjoner som skal gjøre en spesifikk ting. Det er gjør absolutt ingenting å ha mange eventer, så lenge man sikrer at alle ikke kjører samtidig. Jeg vil si det heller er en fordel. I tillegg har man den fordel at man da kan sjekke med HStouch, Alexa eller whatever om f.eks. maskinen kjører eller ikke. Jeg bruker denne metoden på vaskemaskin, tørketrommel, robotstøvsugere og robotgressklippere (fra før jeg fikk installert Wifi-kortet). På støvsuger og robotgressklipper har også status om at hvis de ikke har gått over til lading etter en viss tid, så blir de satt som "Fastkjørt" eller tilsvarende, som er en fin egen status man kan bruke på å sjekke om "alt er vel" når man går ut/legger seg/whenever. Som sagt; pushmeldinger er fint.
    1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.