Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. juni 2019 i alle områder

 1. 1 poeng
  Har brukt Fibaro-dimmere i mange år. Ingen har røket. Har heller ikke hørt om at det er noe problem, så lenge man ikke overbelaster dimmeren. Nå om dagen er ikke overbelastning et like stort problem lenger, heller. Det brukes jo stort sett LED. Høres jo ut som om det er noe med elektrikeren din og ikke dimmeren... Han burde jo påse at de ikke kobles til for høy last.
 2. 1 poeng
  Vet ikke om hva slags "luft sirkulasjon" i en lukket veggboks elektrikeren snakker om... Men som vanlig med dimmere problemmet ligger i overbelastning. Om vi tar som eksempel en Fibaro FGD-212 dimmer så sier Fibaro følgende: " Maksimal belastning: 50W - 250W (for resistiv last), 50W - 225W (for induktiv last), 50W - 200W (for kapasitiv last) " Etter min mening Fibaro er alt for store optimister ang. maks tillatt belasning for kapasitive laster (alle disse moderne LED lamper). Jeg er i større grad enig med disse karer fra USA: https://georgebrazilplumbingelectrical.com/blog/why-does-my-dimmer-light-switch-feel-hot-to-the-touch Her kommer de med disse krav ang. maks last for en dimmer: "Most standard dimmer switches are rated for 600 watts for incandescent bulbs or 150 watts for CFLs and LEDs." Om vi tar dette som utgangspunkt så kan vi regne ut en eller annen "reduksjon konstant": 600 : 150 = 4 Så tilbake til Fibaro dimmeren. Produsent sier at maks belastning for resistiv last er 250W. Bruker vi "red. konstat" på 4 så finner vi ut at maks belastning for induktive laster må ligge på noe i området: 62 - 65W. OK, kanskje ville jeg gå opp i maks 100W. Men aldri noe mer...
 3. 1 poeng
  Både Alexa og Cortana burde være tilgjengelige i Google Play nå.
 4. 1 poeng
  Har lagt inn robotklipperen (Worx Landroid S M700) og ordnet oppsett i lovelace lik det jeg har for støvsugeren. Mer info, forsinkelse ved regn og tidstyring kan vises/skjules ved behov. Er også sync så endringer man gjør enten i Home Assistant eller i mobil app er alltid i sync. Er basert på denne https://github.com/Barma-lej/halandroid og landroid bridge https://github.com/virtualzone/landroid-bridge Siden det ikke er en ferdig component for dette enda på Home Assistant. Kjører landroid bridge i docker. Bruker man Hassio er det litt lettere å sette opp siden det finnes en ferdig plugin.
×
×
 • Opprett ny...