Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. feb. 2020 i alle områder

 1. 2 poeng
  SDJ-VSTAT er nok litt forenklet. Du sier hvor mye tidligere varmen skal skrus på for hver x grad lavere enn y. F.eks aktiveres varmen her i huset 15 min tidligere for hver andre grad kaldere enn 0 grader. Funker helt greit. Jeg bruket Xeoma, det funker helt fint. Den sender bevegelse til HomeSeer slik at den kan trigge events på vanlig måte. Styrer også om Xeoma skal varsle oss eller ikke slik at den bare gjør det på natt/borte. Mye av det samme er nok mulig med BI også. Jepp! Geofency + PHLocation plugin. Kombinerer det også med en iBeacon (se guiden min på forumet) for mer nøyaktig lokalisering før den låser opp ytterdøra. Tibber Pulse + TibberSeer + Device History plugin (evt InfluxDB plugin og grafana). Man kan lage egne brukere med tilgang til forskjellige devicer (mener det ligger en video av det på YouTube), men jeg har aldri testet det.
 2. 1 poeng
  Låsen må jo stå der den står så mitt forslag blir også fres...
 3. 1 poeng
  Oi, det er ikke bare litt. Hvor mye er det? Ville foreslått en fres, men det blir vel kanskje litt overdramatisk...
 4. 1 poeng
  Takk Robert! Hei! Jeg bruker Tibber, appen som erstatter strømselskapet og gjør strømregningen lavere med teknologi. Blir du også kunde, får vi begge 500 kr å handle smarte dingser for: https://invite.tibber.com/c5487cd1
 5. 1 poeng
  Ja, det er jo egentlig et godt poeng, i og med at Tibber er et rent norsk fenomen (foretagende).
 6. 1 poeng
  Har en "device" (som det heter på HomeSeer-språket, en "linje" ville andre kaldt det) for hver type alarm, som dette: Heat Notification kan ha disse verdiene: Power Management: System Notication:
 7. 1 poeng
  Hvorfor ikke her? Antall i kryssningspunktet mellom Tibber-brukere og HomeAssistant-brukere er nok betydelig høyere her enn på Reddit. Reddit er bra og kult, men nesten like håpløst som Facebook når det kommer til å dele nyttig informasjon. Det er mindre tilgjengelig og søkbart etterpå...
 8. 1 poeng
  Ikke for å kuppe tråden, men det er vera sin geofencing du bruker? Jeg har ikke testa den ut på noen måneder. Forøvring er jeg enig med PerH. Jeg har flere zigbee enheter nå som funkerer knirkefritt. Til tider syns jeg de virker bedre enn z-wave..
 9. 1 poeng
  Jeg peaker stort sett på ca 9 kW. Har en 3 kW VVB, ca 3-4 panelovner på rundt 1 kW og 4 rom med varmekabler fra 0,5-3,5 kW. Jeg tenker å løse dette enkelt - hvis TibberSeer melder at effektuttaket nå er over f.eks 7 kW, slå av VVB i 1 time. Hvis VVB er avslått og effektuttaket likevel er over 7 kW, senk temp på vaskerom/bad/soverom med 0,5 grader i 1 time. Hvis det fortsatt er over 7 kW, senk temperatur på stua med 0,5 grader i en time. Tror noe så enkelt skal være nok for å hindre at man får mer enn 7 kW som grunnlag for effektleddet.
×
×
 • Opprett ny...