Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

MHR

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MHR sine prestasjoner

Portåpner

Portåpner (7/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, elektrikeren sa det samme. Men vi vet ikke om den første elektrikeren gjorde noe med den eller om det var slik fra før. Heldigvis skjedde det ikke noe mer, og den siste elektrikeren fikset opp i det.
  2. Jeg implementerte det nettopp, var enkelt:) Tusen takk for hjelp:)
  3. Takk, så kjapt igjennom og det stemmer med det jeg fant i dokumentasjonen til node-red også. Skal teste det til helgen:)
  4. Hei Jeg har et oppsett for å styre en varmekabel, men foreløpig slår jeg den bare av og på ut i fra gitte tidspunkt. Jeg ønsker i stedet å skru ned temperaturen på natten, øke den litt ekstra på morgenen, og sette til dagtemperatur etter en viss tid. Alt dette får jeg til. Problemet er hvis Node-Red eller Home Assistant restarter på dagtid, da vil temperaturen øke ekstra og vil gå ned igjen etter x minutter. Jeg har et config json parameter i noden som heter actionTaken, men dette hjelper jo ikke hvis verdien av denne nullstilles ved en restart av det ene eller det andre. Jeg vil da tro at å lagre staten til fil, og lese staten fra fil igjen er eneste løsning? Vet dere hvordan jeg går fram for å lagre til fil i en function node? Oppsettet mitt er en function node med en json struktur i "On Start" hvor jeg setter den med flow.set("config", config); I On Message leser jeg denne configen slik const config = flow.get("config");
  5. Det er den originale kabelen fra VVB, så på VVB siden av wago sukkerbiten.
  6. Da har jeg reklamert for 2. gang, og etterspurte et nytt produkt hvor jeg la fram Heavy Duty som min anbefaling basert på reviews. Det godkjente de og byttet ut reelet. De fant også en svidd kabel i "sukkerbiten", de nye moderne, noe som kan være en årsak til at det forrige releet varslet om varme. Jeg har bedt elektrikeren om å dokumentere alt, så får se hva som skrives i selverklæringen når jeg mottar denne.
  7. Jeg ser at den git issuen ble stengt for 5 dager siden. Tusen takk for input folkens! Setter pris på det
  8. Hvilke ulike firmware versjoner har dere opplevd døde noder på ved bruk av en Z-wave 7 stick? Hvor lenge er de døde før de er på nett igjen uten at dere manuelt pinger dem og hvor ofte skjer det?
  9. I tilfelle du eller noen andre trenger en workaround for å pinge døde eller halv-døde noder, så er det et ferdig script hvis du bruker HA her, og litt lenger ned et sett med Node-Red noder for å gjøre det samme.
  10. Er det noen av dere som har prøvd nyere firmware versjoner som bruker HeatIt smart enheter? Vet dere om USB enheten kan ende opp med å ikke koble seg mot visse typer smart enheter etter firmware oppgradering?
  11. Jeg klikket faktisk ikke inn på Windows linken fordi jeg kjører RPi, og etter å ha lest det som står der nå så skal keg nok klare det ja. Det står også hvordan man resetter til factory hvis noe går galt. Men stemmer dette, eller er dette hvor v255 kommer inn i bildet? Det burde i så fall stå om man ikke kan fortsette å oppdatere igjen etterpå. Jeg fikk mer svar fra Aeotec og de viser til Silocon Labs sin github, så da stemmer det at de ikke lager egen firmware.
  12. Jeg sendte avgårde en mail til Aeotec sin support med følgende tekst: Svaret jeg fikk tilbake var kanskje ikke overraskende, men skuffende Sendte de som svar at jeg ønsker 7.17.2 og svar på spørsmålene mine, så får vi se hva som kommer tilbake.
  13. Det må jo bety at Silicon Lab produserer hardwaren. Vil jo ds tro at hvis man finner riktig FW hos SL så skal det fungere. Om Aeotec utvikler egen FW vet jeg ikke, men er vel mest sannsynlig at de bare selger de videre. Skal sjekke litt og se om jeg finner ut av det. Finnes det altså ingen mulighet for å resette usb FW? Det suger jo litt om noe feil skjer...
  14. I bruksanvisningen til usb stikken står det Aeotec Z-Stick 7 ZWA010. I HA sin Z-wave JS addon står det Silicon Labs.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.