Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Dezzorex

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Dezzorex

  1. hei, HAr du lyst til å dele koden el? Har en D1 mini jeg også og en CC1101. Tenkte jeg skulle gjenoppta denne, da jeg er at wmbus tar så "mye" CPU på serveren min, så vil heller ha en egen device som står nærmere uansett.
  2. Har du lyst til å dele koden? Fikk min CC1101 i går, så tenkte kanskje å prøve å se på dette nå i Pinsen.
  3. Jeg får også ca 90s (mulig 96) på mine på samme måler som du har Flowiq 2200, så virker som det er vanlig
  4. Del gjerne ESP kode og evt hvilke deler du brukte, hvis du får fikset dette. Hadde nok ikke vært dumt å offloade dette til en ESP i kjelleren istedenfor at rtl_wmbus og wmbusmeters skal stå å kjøre på serveren min. Ser den liker å bruke CPU. Pluss at da har den nærhet til selve vannmåleren som sikkert ikke er feil.
  5. Nevermind løste seg. Fungerer fint nå. Kjører standalone via Docker. Vet ikke hva som skjedde første gangen, men nå detter det inn verdier hver time. har satt opp via MQTT mot Home Assistant nå, så da er det der inne. Nå kan jeg endelig underbygge mine påstander om at enkelte i husstanden dusjer for mye 😛
  6. Jeg har nå testet denne kamstrup siden, lastet ned filen og forsøkt å kjøre wmbusmeters (bruker samme dongle som Gizmo), men får følgende feilmelding: Noen som vet hva jeg gjør galt? eller er det rett og slett at keyen jeg har fått ikke er riktig? "(meter) newly created meter (2326**** 2326**** flowiq2200) did not handle telegram!"
  7. Hei @nicbra fikk du noensinne ut krypteringsnøkkelen fra Sarpsborg Kommune? Har veldig lyst til å få til dette, spesielt nå som Home Assistant har fått støtte for vannforbruk. Hvis du klarte å få det til, hvem tok du kontakt med?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.