Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

baronKanon

Medlemmer
  • Innlegg

    299
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av baronKanon

  1. Dette sto som en breaking change i release notes. Er viktig å lese gjennom dette hvis før man oppdaterer 🙂
  2. Hjelper dessverre ikke, da dette går på hardware også. Jobber med cyber security, og det er både krav om SW og HW-patching.
  3. Denne modellen er over ti år gammel og jeg ville aldri montert den i et system som er tilkoblet nett, da den ikke er patchbar for Meltdown og Spectre-sårbarheter. Alle Dell PowerEdge Rx10 modeller vi har hatt på jobben er nå frakoblet og ikke lov å koble på nett... Det er også den billigste modellen
  4. Ikke rør MQTT i ZWaveJS2MQTT, la det være av. MQTT lager bare støy for deg. Eneste grunnen til å gå for ZWaveJS2MQTT er GUI, ikke MQTT. Hvilke endringer prøver du å få gjort i termostaten? Ikke alle konfigparametre funker fra zwave og inn i termostaten. Det er også (bitte)litt lagg i ZWave-kommunikasjon
  5. Har også prøvd begge. Bruker Z2M nå, siden det gir litt flere muligheter. Men hovedsaklig er det greiest å kjøre det meste som går via integrasjon. Det som er verre, er at ZWaveJS hele tiden installerer seg selv... ZWaveJS2MQTT er en addon eller en ekstra server som installeres. Denne styrer ZWave-nettverket ditt, og snakker rett inn i Home Assistant.
  6. Det er vel anbefalt å inkludere zwaveJS rett fra integrasjonen in Home Assistant!?!
  7. Tror du kan finne mye her: https://www.home-assistant.io/integrations/binary_sensor/ Dette er "toppklassen" til binary_sensor, og dermed bør alt funke.
  8. Har du lest, så står det jo at det er flyttet på til konfigurasjon
  9. Glemt å lese release notes, nå!? Det er flyttet på.
  10. baronKanon

    Deconz

    Ny oppdatering kom i dag. Glemte visstnok noen biblioteker underveis, men nå er den fin igjen.
  11. baronKanon

    Deconz

    Jeg installerte den nye addonen, og alt tryna med en gang. Endte opp med å gå tilbake på sikkerhetskopi.
  12. Kjør heller ZWave JS, som støtter S2-kryptering ut av boksen.
  13. Du må enten ha ZWave JS ELLER zwave2mqtt. Nå vil begge disse servicene slåss om piinnen. Deaktiver zwave2mqtt eller bytt ut begge med zwave js to mqtt, som har noe ekstra GUI.
  14. Veldig lyst til å ha en sånn, men samboer kommer til å drepe meg for nok en dings
  15. Jeg har Fibaro-pucker inni boksene, og den har faktisk WAF (teknologi-nektende samboer tolererer). Fjærbelastet bryter og ting funker.
  16. Enig og ikke enig Zigbee funker fint, så lenge du ikke har interferens fra 2,4GHz-nettverk. Det sliter nemlig jeg med.
  17. Så lenge stikka er bakoverkompatibel er jeg ikke nervøs. Selv savner jeg hastighet innad i nettet, slik at samtidige kommandoer (slå av alle utelys) skjer samtidig, ikke i løpet av 10 sekunder. Er det kontroller eller software som er flaskehals da? Jeg har ikke veldig stort system (sorry for off topic). Ser på 700-kompatibilitetslisten til Aeotec at det er en del steder der home assistant og ZWave.JS er støttet, og noen steder hvor det spesifikt også er listet som testet. Jeg har bedre tiltro til enhetene som er testet heller enn støttet.
  18. KOmmer jo litt an på om de ender opp på 2,4GHz eller 848MHz, da. Førstnevnte er etter min mening et problem når man også har en del 2,4GHz WiFi-utstyr som kan kødde det til.
  19. Du må lage automasjon som trigges av endringer i input select og bruker tilstand som data i servicen som kalles
  20. Er jo proprietær måte å få satt nettverket på. Disse kameraene kommer kun med WiFi, og det er ingen annen måte å sette IP uten app, og app må være tilkoblet Unifi protect-kontroller for å virke. og da må man ha en hardwareboks. Andre UniFi-kameraer kan kanskje funke, da de går rett på ethernet/PoE, og dermed kan få IP tildelt og lokalt webinterface. Fant ikke noe fallbackinterface heller.
  21. Kjøpte direkte, og har ikke fått noen faktura på moms enda, i hvert fall. Førsteinntrykket er at den er bitteliten og ubrukelig uten UniFi Protect... Solgte videre til pålydende til en som har en UDM Pro.
  22. Denne linken er den jeg har brukt for å velge kanaler. Er noe interferens, men skjønner ikke hvpr det skal komme fra. Det rare er at det har funket godt en stund før det plutselig sluttet å være stabilt... Var så fornøyd med Zigbee inntil det sluttet å være så stabilt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.