Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

RaoulDuke

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

RaoulDuke sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • En måned senere
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • Dedikert Sjeldent
  • Første innlegg

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lovlig sent svar tilbake her 😅 Nei, har vel ikke funnet ut av det enda. Synes det er vanskelig. Har ikke lyst på en bryter som alltid er på, vil egentlig bare ha samme funksjon som jeg har bare smart. Dette er funksjonaliteten jeg ønsker, bare at den skal kunne styres ved automasjon og slik den er nå ved å vri på veggen. Virker ikke som om slike løsninger finnes.
  2. Etter å ha brukt dette en stund fant jeg også ut idag at jeg har brukt feil json verdier. Har prøvd å redigere ved hjelp av https://jsonpathfinder.com/ Men ser ikke ut til at verdiene er riktig. @MrEEr det mulig for deg å hjelpe oss med json verdiene til Oslo?
  3. Ok takk for oppklaring om Namron produktet. Man må da evt installere to da? også kan man vel bruke en slik https://www.elektroimportoren.no/?Article=4512719 feks, og programmere knappene til å stegvis øke/senke belysningen. Ikke det samme som en vri dimmer, men kanskje et ok kompromiss. Spørs om det er plass til to slike Namron dimmere i veggen da. Ja etter å ha søkt endel så er det egentlig det jeg har funnet ut av. Er jo litt merkelig egentlig da! Men det produktet du linker til ser egentlig bra ut. Må bare finnet et deksel som passer også.
  4. Hei. Det er en jungel av produkter og jeg kan trenge litt hjelp med å finne den beste løsningen for meg. På kjøkkenet har jeg en dobbel bryter (første bilde). Den ene bryteren skrur av/på benkebelysning, den andre taklampe. Ønsker å bytte over til smarte dimmere, men må kunne styre lysene separat fra hverandre. Er det riktig at jeg kan montere en slik: https://www.elektroimportoren.no/namron-zigbee-dimmer-400w/4512700/Product.html Men hva slags vridimmere kan jeg da bruke? Vil helst ha to vridimmere som man kan kontrollere separat fra hverandre. Kjører Home Assistant med zigbee. I stua ønsker jeg egentlig det samme, idag er det installer en dobbel vridimmer (andre bilde) som styrer hvert sitt lys. Egentlig det jeg ønsker å ha videre, men at den er smart.
  5. Jeg er helt fersk på HA men har klart å kommet meg litt på vei ved å samle inn strømpriser. Nå lurer jeg på om noen kan hjelpe meg litt videre på veien. Første jeg syntes hadde vært kult er om jeg også kunne hatt gjennomsnittlig pris øverst på morgendagens priser. En annen kul greie kunne vært om det var en graf til med pris minus estimert strømstøtte. Ser det er en annen tråd som handler om strømstøtte, så får kanskje sette meg mer inn i det etterhvert. Bruker apexcharts og her er koden for dagens priser. Her er sensor koden jeg bruker for morgendagens priser type: custom:apexcharts-card graph_span: 24h experimental: color_threshold: true apex_config: chart: height: 220px header: title: Strømpris i morgen inkl.mva show: true standard_format: true span: start: day offset: +1d show: last_updated: true yaxis: - min: 0 decimals: 1 max: '|+1|' series: - entity: sensor.nordpool_kwh_oslo_nok_3_10_025 show: extremas: true name: Pris Nå type: line curve: smooth extend_to: false float_precision: 3 stroke_width: 3 opacity: 1 color: rgb(255,111,0) data_generator: | return entity.attributes.raw_tomorrow.map((start, index) => { return [new Date(start["start"]).getTime(), entity.attributes.raw_tomorrow[index]["value"]]; }); color_threshold: - value: 0 color: green - value: 1 color: yellow - value: 3 color: red
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.