Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Deuce

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Deuce sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Selger min Hometroller zee2 grunnet overgang til annet system. 1500kr inkl frakt.
  2. takk for svar. Etter å lest litt nøyere om Futurehome tror jeg at det blir droppet. Noe så enkelt som å bruke en heatit z-push bryter for å skifte moduser var ikke mulig i Futurhome. Eller som mottoet deres sier: "kommer snart". var vel sagt for 7-8 mnd siden... Da er jeg litt mer usikker på hvilken sentral som er "salgsvennlig". Tror at Homeseer bare blir mas hvis noe skal endres/feiler.
  3. Hei, Skal selge leiligheten min med Homeseer. Men kunne tenke meg å skifte ut sentralen til en futurehome før salg. Hvordan burde jeg gå fram for å skifte sentral? Ekskludere alle nodene først og evt en fabrikkreset? Eller er det ikke så nødvendig?
  4. Hei, Har litt problemer med denne sensoren. Får inkludert den til homeseer uten problemer, men får ikke endret status når jeg beveger magneten inntil. Den ligger nå som Open hele tiden. Har prøvd å resatt og inkludert den på nytt flere ganger, både secure og non secure. Tips og triks?
  5. Deuce

    Homeseer nybegynner

    Hadde jeg tenkt med bedre om/bedre kunnskap når dette ble bestilt så tror jeg hadde likt den bedre også
  6. Deuce

    Homeseer nybegynner

    Hei takk for svar. Men vet du noe om hvorfor den ikke rapporterer om lux og temp uten at jeg vekker den manuelt? Har prøvd å stille parameterne til varsling ved 10 lux endring, samt at den skal rapportere hvert 10 sek uavhengig av lux. Men ingen oppdatering vises i "device Management"
  7. Deuce

    Homeseer nybegynner

    Hei! Har akkurat fått koblet opp en Zee S2 for å prøve meg fram med z wave. Har lest skolen til moskus, og andre tråder på forumet som var veldig nyttig. Men det dukker selvfølgelig opp spørsmål jeg ikke finner ut av. Spørsmål 1: Jeg har inkludert en Fibaro Motion Sensor v3.2. Den fungerer fint for varsling av bevegelse, tamper og alarm, men ikke for temperatur og lysstyrke. Disse verdiene vil ikke oppdatere seg med mindre jeg vekker den ved 3 trykk på b-knappen. Har prøvd å endre noen parametere på sensoren også, men den vil ikke rapportere inn til homeseer. Må jeg endre polling interval for hver device jeg vil skal oppdateres? Tolker jeg parameterne riktig her? - 40. Hvis den registrerer minst 200lux i forandring skal den gi beskjed til kontrolleren? - 42. Her skal den sende en oppdatering til homeseer hver time uavhengig av forandring i lysstyrke? - 60. Sensorens grense på 1grad forandring for at den skal orke å sende en oppdatering til homeseer? - 62. Sensoren sjekker temperaturen hvert kvarter for å se om den har endret seg mer enn verdi oppgitt i parameter 60? - 64. Tid den skal sende oppdatering til homeseer uavhengig av endringer i temperatur? Når jeg vekker den opp ved 3 trykk på b knappen lyser den blått. Noen ganger i flere minutter, noen ganger i 3-4 sekunder. Hvorfor? Spørsmål 2: Når man legger til nye noder får de et nummer. Når jeg sletter en node, og legger til en ny så vil den ikke automatisk ta nummeret som ble slettet. Slik at jeg har noder nr 1-4-7-10 osv. Hullene blir ikke fylt igjen. Har dette noen betydning? Takk for svar:)
  8. Deuce

    fersk med smarthus

    Ja jeg skjønner. Hadde tenkt meg noe enkelt til å starte med. Så vurderte noe sånt som vera, fibaro, furturehome. Håpet det kanskje var noen som kjørte noe tilbud i morgen så jeg kunne ha noe å starte opp med. Jeg får lese litt videre på produktene og ta en vurdering på hva som kan være aktuelt i min lille leilighet.
  9. Deuce

    fersk med smarthus

    Takk opplysende for svar. Jeg tenker at Furturehome er en grei start. Men ser for meg at jeg fort kan bli litt for begrenset. Jeg hadde i tankene å kunne lage et system som gjør ting automatisk uten at jeg må fikle med telefonen hver gang jeg skal slå på lyset. Er det noen store forskjeller mellom Fibaro home center 2 og home center lite? uten om pris
  10. Deuce

    fersk med smarthus

    Heisann! Jeg er helt fersk her og har noen "enkle" spørsmål angående dette med smarthus. Jeg skal overta en ny leilighet og har lyst å gjøre den litt smartere. Tenker mest på enkle styringer av varme og lys. Det jeg har lest meg opp til er at kanskje Fibaro home center eller Furturehome hub er en grei start. Dette med tanke på at brukervennlighet er viktig, for at kjerringa skal forstå noe som helst. Men også fordi jeg ikke er veldig kyndig på programmering, selv om jeg er elektriker. Jeg holder en liten knapp på Furturehome sitt system da jeg likte layouten de har i appen(ut ifra bilder). Hvis ikke noen her inne har noen sterke anbefalinger til andre produsenter? Det jeg lurer på er om f.eks. Furturehome sitt system kan snakke med alle z-wave produkter på markedet? Eller om det finnes forskjellig "typer" z-wave produkter/kommunikasjon? F.eks. kjøpt fra utlandet (50Hz/230V)? takk for svar Endring: Jeg fant denne listen til furturehome https://futurehome.no/stottede-smarthus-produkter/ , den var litt skuffende. Er det like begrenset for Fibaro home center også? Fant også ut at denne er postet på feil plass, men som sagt så er jeg ganske fersk her.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.