Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Hennie

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant
    HomeSeer

Hennie sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for hjelpen! Og for gjøre nobø addon mer forståelig for meg. For meg ville det har vært mer praktisk om select.my_eco_hub var en climate entity Al mine radiatorer kann også bare instille temperaturer på radiator selv og ikke i appen så for meg er det ingen forskjell. Nobø har som front samme som jeg lager her nå. Vill ha vært praktisk om addon kunne gjøre det samme men ikke uoverkomlig 🙂 keep up the good work ! Jeg har nå lagt en enkel card med hjelp av custom:button-card Dette blir fint i sync med nobø android app frontend og veg switsj. Det fungerer bare med de nye code for meg. type: custom:button-card entity: select.my_eco_hub show_icon: false state: - value: eco styles: card: - background-color: purple name: - font-size: 24px name: Sleep tap_action: action: call-service service: select.select_option service_data: entity_id: select.my_eco_hub option: eco
  2. Ah. jeg ser nå hvor jeg tolket feil. Det som styres i nobo addon på home assistant er zones og ikke hubben, på select.my_ecohub kann jeg opnå samme funksionalitet enn i app frontend og switsj. Om jeg nå switsjer denne til None/away/comfort/eco. forandrer det globalt og vises også i android app frontend. Det er bare at denne ikke ses som climate entity Må vel lage noen selv på frontenden, for å imitere samme funksionalitet som appen og switsjen? eller finnes det muligheter jeg ikke ser ?
  3. Hvordan fungerer da folgende. Appen har ingen gobal overrides disabled in zonene. Switsjen har global control innstilt. Jeg har 3 zones med hvert deres egen programm. når jeg trykker på switsjen for å overstyre og setter den feks på away. kann jeg i appen etterpå trykke på normal og alt er tilbake igjen till Auto(ukesprogram) Samme som jeg trykker i appen på away, og så trykker på auto kappen på switsj igjen (ikon venstre ned) alt er tilbake til auto(ukesprogram) no også nå. Hvordan finner jeg en samme knap i home assistant? (en knap som kan sette tilbake til auto når en av de andere har sett det på comfort) det skal da vare mulig der også. Så at man kan bruker appen switsjen OG home assistent ved siden med hveranderere? Og at de har samme funksionalitet.
  4. Så om jeg forstår deg rett er det ikke mulig å tilbakestille til auto så lenge, med hjelp av appen eller switsj, zonene blir overstyrt globalt? til eco/away/comfort? Hvordan gjør appen eller switsjen det da? Er det en funksionalitet som mangler i pynobo eller nobø api ? Om det er slik så er det vel ikke helt mulig å bruke begge (app eller switsj ) ved siden av home assistant, da home assistant ikke kan sende kommandoer til hubben som appen eller switsjen kan ? (Nemlig å gå tilbake til auto og kjøre alle ukesprogrammer igjen)
  5. Overstyrer jeg via swiping til venstre og velg enkelte zoner fungerer det. Men da må jeg overstyre hvert zone og også ville det ikke fungere når jeg bruker den switsjen for å oversture. Og det er vel dette jeg egentlig gjør Så det er bare å vente på at denne PR blir godkjent 🙂 Er det bare å følge 11 mars svaren din for å teste det?
  6. Hva gjør jeg feil? Har home assistant og added nobø som integration. Når jeg Trykker på normal på nobøs egen app. fungerer alt bra i home assistant. Jeg kann bytte fra heat (comfort eco eller away) til Auto hvor den følger alle weekly programmer. Menn så snart jeg, på nobø's egen app, på Comfort / Eco eller Away trykker. (og lå den står i denne tilstanden) , da er det ikke mulig mer å switsje til auto med hjelp av home assistant. Hva som helst jeg prøver er det da bare mulig å switsje melleom Eco Comfort eller Away, og det er ikke mulig mer å få den tilbake i auto mode via home assistant. Så snart jeg trykker igjen på Normal i nobøs egen app er alt mulig igjen med home assistant appen. Samme gjelder for når jeg bruker Nobøs egen remote switch med innebygged temperatur sensor. Er det noe jeg ikke forstår eller ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.