Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Sone

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant
    Homey

Sone sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • En måned senere
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • Første innlegg

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk, veldig nyttig informasjon!
  2. Det er bare fordi det var så greit å bygge flere automasjoner på samme sted med advanced flow, og lett å holde orden. Jeg har f.eks. to automasjoner for bevegelsesdetektor. En for å detektere bevegelse, og en for å skru av lyset når den ikke lenger detekterer noen i rommet. Så det blir to automasjoner for hvert rom. Med advanced flow trengte jeg kun en for alle bevegelsesdetektorer i hele huset. Og jeg likte at det er visuelt enkelt å se hele automasjonen. Automasjoner i Home Assistan føles for meg bare litt tungvint etter å ha prøvd advanced flow, men som sagt var det bare den ene tingen jeg likte bedre med Homey. Alt føltes generelt lite ferdig. Og jeg er nybegynner på smarthjem, så kan godt hende jeg gjør det på en lite effektiv måte.
  3. Har prøvd Homey pro, men det falt ikke i smak. Det eneste jeg likte bedre var advanced flow. Vet man kan bruke node red i Home Assistant, men jeg vet rett og slett ikke om jeg vil bruke tiden det tar å sette seg inn i det. Vet noen om det kommer noe lignende advanced flow til Home Assistant i noen gang? Eller om det finne noe?
  4. Sone

    Zigbee hukommelse

    Har prøvd å resette den flere ganger. Fikk akkurat min Homey Pro og har samme problem der. Legger ved et bilde av målingene den kommer med. Har ikke fått sett på mønsteret den blinker med, men kan sjekke det og.
  5. Sone

    Zigbee hukommelse

    Elektroimportøren.
  6. Sone

    Zigbee hukommelse

    Ja, den er åpnet:) Men får ikke noe relevant data. Det eneste av data som kommer fra sensoren er at jeg har 65000A strømtrekk, noe som er rimelig feil. Den er også statisk uansett forbruk. Og prøvd å lage sensorer ut fra guiden som ligger på EVA sine sider for Home Assistant uten hell.
  7. Sone

    Zigbee hukommelse

    Nei, dessverre. Det eneste jeg har funnet er at det ser ut som jeg har en eldre firmware (Fastvare: 0x07006550) som andre og ikke har fått til å virke med Home Assistant, men vet ikke om dette har noe med saken å gjøre. Så også ut som om enheten jeg fikk var brukt før, så jeg vet ikke om noen andre har sendt den tilbake tidligere. Venter på å få en Homey Pro som er på vei i posten, og prøve om den virker med den. Men vil uansett gjerne få den til å virke med Home Assistant, siden jeg ikke ser bort fra at jeg kommer til å bytte tilbake.
  8. Sone

    Zigbee hukommelse

    Det er jeg litt usikker på selv! Men satte meg på venteliste for Homey pro før vi kjøpte leilighet. Da vi flyttet inn klarte jeg ikke å vente, så startet meg Home Assistant. Hovedgrunnen er egentlig nysgjerrighet, og at jeg ikke får EVA HAN-sensoren til å virke i Home Assistant.
  9. Sone

    Zigbee hukommelse

    Skal bytte fra Home Assistant til Homey og har derfor to spørsmål. Er det mulig å flytte alle Zigbee enhetene mine til Homey uten å måtte pare de på nytt? Og hvis meg må det, glemmer de den forrige tilkoblingen? Slik at jeg da må pare de enda en gang hvis jeg går tilbake til Home Assistant? De er nå tilkoblet Home Assistant via ZHA, med Conbee stick.
  10. Aqara temperatursensorer og Deltaco wifi stikk. De kjører med tuya integrasjon, tenkt at det muligens er der problemet ligger. Vurdert å bytte til zigbee stikk. Rimelig fersk på smarthjem og home assistant. Så har bare sjekket at de står på til ønsket temperatur er oppnådd før de skrur seg av. Og det gjør de 99% av tiden, til de plutselig ikke gjør noe før HA blir restartet. Ser ikke noe unormalt i loggen. Skal se på det du linket, takk!
  11. Ja, jeg kan fremdeles styre den som vanlig i home assistant. Men etter termostaten har oppnådd ønket temperatur og går tilbake til idle, blir denne stikken stående på. Og det kan skje første gang termostaten aktiveres, eller etter å ha vært trigget mange ganger. Etter dette nekter også termostaten å bytte modus til heating uansett hva jeg setter ønsket temperatur til.
  12. Sliter med termostater som tilfeldig slutter å virke, de blir stående på idle og stikket de styrer blir stående på. Skjer ingenting når jeg stiller ønsket temperatur eller endrer fra off/heat, og stikket de styrer endrer ikke stilling. Restart av HA får alt til å virke som normalt igjen. - platform: generic_thermostat name: Termostat gang heater: switch.stikk_gang_socket_1 target_sensor: sensor.lumi_lumi_weather_temperature_2 min_temp: 15 max_temp: 28 target_temp: 22 cold_tolerance: 0.5 hot_tolerance: 0.5 initial_hvac_mode: "heat" sleep_temp: 18 precision: 0.1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.