Gå til innhold
 • Bli medlem

SBT

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om SBT

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer
 1. Før helgen trakk jeg nettverkskabel fra sikringsskap ute til teknisk inne. Pulse har gått to dager uten problemer. Strekk er ca 30meter.
 2. Hei. Har du sett på muligheter for å styre Ensy aggregatet? Jeg får mitt aggregat om noen måneder. I utgangspunktet er Ensy i tilbudet, men kan endre til annet fabrikat. Usikker på hva jeg skal gå for. Ser at det står i manual til forseringsbryter at den går på z-wave. Om det stemmer burde vel det være mulighet for å styre forsering i det minste. KV, CO2 og D-inngangene kan brukes til å få satt viftenivå og forsert ventilasjon om en ikke får til noe med RJ kontakten til eksternt display. De sier de skal komme med wifi løsning ila året men de har ikke sagt noe om hva det innebærer.
 3. Finnes det en oversikt over hvilke z-wave dimmere og led downlights som passer sammen? Har z-wave dimmerprodusentene laget en liste over hva som går sammen med deres dimmere eller finnes det en oversikt her på Hjemmeautomasjon der brukere har testet hva som virker mot hverandre? Jeg har per nå en Fibaro Dimmer 2 som jeg har brukt for å teste mot ulike downlight: SG Junistar Gyro 8w 2700k virker greit (synes jeg ser litt flimring på noen nivåer men er ikke sikker), men nå kommer den bare i 6w og den har jeg ikke fått testet. Etman Etled 360 led downlight (dim 2 warm) stengte ned når den kom over en viss lysstyrke. Klarte heller ikke kalibreringen ved oppstart. Er det tilstrekkelig å teste med en spott av hver modell eller bør en koble opp flere samtidig? Jeg skal handle inn ca 100 spotter så blir fort en god slump med penger. Ønsker å kjøpe en spott som kan gå mot ulike dimmere, gir godt lys og samtidig ikke koster skjorten. Noen plasser er det ønskelig med dim to warm. Tenker kanskje å bruke HeatIt z-dim om/når den kommer, men kommer til å kjøpe downlight før den kommer på markedet. Finnes det en downlight som virker med alt og er trygg å satse på?
×
×
 • Opprett ny...