Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

AudunSelvaag

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AudunSelvaag

  1. Kult! Tusen takk for tilbakemelding : ) Audun
  2. Om ikke Home Control fungerer så blir vel neste steg at jeg må kjøpe en Osram Lightify og teste denne. Har lest litt, og ser at i USA blir Osram levert med annen teknologi enn i Europa, og at det derfor ikke fungerer med HUE der. Mens i Europa har folk fått det til å fungere I USA : ZigBee Home Automation I Europa: Zigbee LightLink.
  3. Skal ikke være enkelt å få ting til å samarbeide! Jeg har også sett at Osram lightify har en strømplugg som noen har fått til å fungere med HUE, men så postene var frå 2016, så vet ikke om de fungerer med nyeste firmware osv ?
  4. Om du har mulighet til det, hadde det vert meget hyggelig venter spent på tilbakemelding!
  5. Takk for svar! Har sett litt på denne, men finner ikke noe skrevet om den er kompatibel med HUE-systemet. Noen som har erfaringer?
  6. Hei! Beklager om denne posten blir liggende på feil sted nå. Jeg er ny her, og har etter flere dager med leting ikke klart å finne det jeg jakter etter, så mitt spørsmål blir da, vet noen her inne om en løsning? Har satt opp et Philips Hue system i hjemmet, men har noen lamper jeg fortsatt vil bruke, men som ikke har hue-sokkel. Finnes det da en eller annen veggplugg eller stikkontakt jeg kan koble på denne lampen, for så å kontrollere i HUE-appen? trenger bare av/på funksjon. Takk for svar på forhånd! Med vennlig hilsen Audun Grimstad Selvåg
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.