Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

siddis84

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Other groups

Medlemmer

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

siddis84 sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei @Actibus, hvis du ikke har bestilt ennå så vil jeg dessverre trekke min bestilling denne gang. Satser på at dere får nok til powerbuy uansett. (er det satt i bestilling tar jeg såklart mine som bestilt om ingen vil tre inn)
  2. Det skal gå uten problem. ? Innmaten, 316GLED dimmer, er den samme uansett om du kjøper med RS eller Plus deksel utenpå. Lys er inkludert og det kan slås på ihht. bruksanvisningen selv om dimmeren kommer med RS deksel. Og det er rette koder til 316 GLED Plus dimmerkit, som finnes her: http://proff.elko.no/dimmerkit-316gled/category1846.html 1410685 er Polarhvit 1410686 er Alu 1410687 er Sort Tilsvarende er koder for enkel Plus-ramme: 1427403 er Polarhvit 1427404 er Alu 1427405 er Sort Rammene kan også kjøpes med plass til 2, 3, 4, 2x2 eller 2x3. Se koder for flere rammer her: http://proff.elko.no/rammer/category625.html
  3. 316GLED har pinne med hakk for knott, og knott har tilsvarende spor. 315GLE, og flere, har tynnere pinne som er helt rund og knotten har en stålring som klemmer plastikkfestene sammen for å gripe på pinnen.
  4. nilsen78 : du må finne dimmerkitet for 316GLED som[mention=1098]trondermedbart[/mention] linket til. Det har sentralplate og knott for 316 GLED, uten lys da det er innebygd i 316 uavhengig om du kjøper Plus eller RS. (Vi har vanlig Plus i hus og RS i leilighet, så har sjekket og testet mot RS utgave. Bare ikke den smarte utgaven.) Det dimmerkitet du sikter til er for å sette lysring på 315GLE e.l. såvidt jeg kan se. For å gjøre det komplisert så er det forskjellig knott og festering til 315GLE og 316GLED, så sjekk at det du kjøper er spesifisert til 316.
  5. Jeg tar 4 RS. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Ja, men du trenger Plus ramme i tillegg også. F.eks. denne hvis dimmer er innfelt i veggboks. http://proff.elko.no/plus-rammer/category712.html (Dimmerkitet er kun sentralplate og knott. Passer i RS ramme, men vil se litt rart ut med RS ramme og Plus plate&knott. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Jepp, da kan jeg bekrefte at innmaten er nøyaktig den samme. Så lenge det er 316GLED som ligger bak er det kun deksel som er forskjellig. Baklyset er der på RS også. Står bare avslått. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Heftig kilopris på premium plastikk!! Da dropper jeg Plus-utgaven... Skal få sjekket en RS-modell og se om dekslene kan brukes om en annen. Det er samme modul bak på tegningene, men greit å få testet det i praksis.
  9. Ja, ser det finnes såkalte dimmerkit med lys i forskjellige farger, så bare antar at det kan ettermonteres/byttes over fra de gamle. Det går ofte bra. ? Men jeg bytter heller bestillingen til Plus hvis det blir et alternativ.
  10. RS og Plus ser helt like ut innvendig på alle datablad jeg kan finne hos Elko, så du kan notere meg for 4 stk pluss frakt og evt. adm.gebyr. Hyl ut om noen vet at det IKKE går an å bruke plus-deksel på RS.
  11. Er innmaten forskjellig på rs og plus? (antar det..) Eller kan jeg bruke de gamle plus-dekslene jeg har i dag på denne RS-dimmeren? Og distribuerer du via post eller må de hentes i Oslo-området for å være med? Jeg er kun interessert i Plus uansett, men har deksler fra før hvis de kan brukes.
  12. Zigbee-modulen har tydeligvis fått en produktkode hos Trioving så kan jo håpe det nærmer seg en annen løsning enn Verisure. Uten at jeg kommer inn for å se hva det står.. YA039 Yale Doorman V2N ZigBee Modul + bundleforpakninger - https://www.trioving.no/no/site/trioving/produktrelatert/produktinformasjon/yale/
  13. Jeg er med på minst 2, evt. opptil 5 avh. pris. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.