Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

tm_

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

tm_ sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for god gjennomgang. Jeg vurderer og etablerer et trådløst modbus nettverk ved siden av zwave. Regner med å basere dette på Xbee-modulene. Dette for enklere å kunne ta i bruk low cost cpu-kort og modbus Io-moduler til forskjellige oppgaver i huset.
  2. Hei, Interessant tråd. Jeg vurderer å legge inn vannvarme i gulvene og har så smått begynt å se på løsninger. http://manual.zwave.eu/backend/make.php?lang=en&sku=DANEHC10 ser lovende ut. Den baserer seg på zwave og det finnes noen relativt lekre trådløse temp-følene med skjerm. Jeg vet ikke hva som lar seg gjøre fra homeseer dog. Noen som vet? Når det gjelder aktuatorene ser de ut til å være basert på noe som utvider seg mer eller mindre proporsjonalt med temperaturen som igjen åpner ventilen. Oppvarmingen gjøres ved å kjøre et pwm-signal over en motstand. Regulatorern vil da kunne finne en passende stabil ventilåpning noe jeg vil tro er mye bedre enn av/på-regulering med tanke slitasje i systemet (unngår i praksis trykk- og temperaturendringer).
  3. Rpi3b+ her også. Leste at man burde unngå sd kort og så for USB pinne. Dette fungerte imidlertid dårlig til tross for en ny 64gb enhet. Byttet så til en ssd på 128gb og det fungerer som rakkeren. Har dog bare 128 devices
  4. tm_

    Wallmote for dimming

    Voila! Det gjorde susen! Takk skal du ha
  5. tm_

    Wallmote for dimming

    Takk for raskt svar! Kan man se noen sted om enheten er i secure mode? Jeg inkluderte den på "vanlig" måte i HS, dvs. ikke som secure, men kanskje Fibaroen er default i secure mode. Kan man endre moden på en enkel måte?
  6. tm_

    Wallmote for dimming

    Hei, Opprettet profil her i dag og er imponert over hva som foregår her. Jeg har fiklet med Homeseer til og fra det siste halve året. Formålet var primært å styre varmeovnene litt mer optimalt, men nå har jeg begitt meg på lyststyring. Har en Wallmote Quad som skal styre 1 stk Fibaro Dimmer 2 (FGD-212 HW ver: 2, FW ver: 3,5) og 3 stk Nexa Wallplugg AD-147. Dette kan sikkert styres via HS, men jeg ønsker primært å styre via assosiasjoner fra Wallmoten. Har foreløpig bare inkludert Fibaroen og en av Nexa-dimmerne i z-wave nettet. Begge fungerer fint fra HS, men jeg får ikke styrt Fibaroen fra Wallmoten (Nexaen funker fint). Under er assosiasjonene jeg har satt opp (Fibaro=Node 15 og Nexa=Node 12): NB! Hvis jeg kutter ut 'Endpoint' for Fibaroen (node 15) kommer det opp 'Power' og ikke 'Switch Multilevel 1' og det virket heller ikke. Hvis noen har noe tips å komme med ville jeg være evig takknemlig Mvh tm_
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.