Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Gl1

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gl1

  1. Aha, se der ja. Gjemte seg noe mer bak de knappene ja
  2. Hva med et "premium" abonnement, med årlig betaling? F.eks 199kr i året. Er flere forum som har en slik løsning. Månedsbeløp hører litt skummelt ut, uansett om det er 1kr eller 39kr. Men er helt forståelig at dere må få en inntektskilde, så selv om jeg er inne 2 ganger i året, så er jeg gjerne med å støtter.
  3. Må nok være som Jarle F sier. Jeg har ikke skrud det av. Og ja, det gjelder HS4.
  4. Fikk svar fra Homeseer nå. Måtte visst legge til MyHs brukernavnet under "Users". Slike ting burde jo være en del av "Setupen". Umulig å vite at man må gjøre slikt.
  5. Har en HS4 STD lisens som jeg vurderer å selge. Kan selges med en Asus UN45 mini-pc med Windows 10 og Aeotec Z-stick. 1000kr for kun lisens, og 2500kr for hele pakken. Kan sendes, eller hentes i Stavanger-området.
  6. Jepp. Stusser på det selv også. Så var litt usikker på om det var noe jeg måtte aktivere/huke av for å kunne logge på "mobile" enheter/apper. Får ta kontakt direkte med Homeseer og hørre.
  7. Jeg får ikke logget på MyHs Mobile på Android. Får heller ikke logget på MyHs når jeg skal legge Homeseer til i Google Home. Jeg får logget på i nettleser på pc. Noen som har vært borti lignende? Får opp at det er feil brukernavn eller passord.
  8. Skal bytte hub fra Smartthings til Homeseer. Må alle enhetene eksluderes fra Smartthings før man inkluderer dem i Homeseer? Eller er det bare å legge de inn i Homeseer?
  9. Vil en slik pc-stick fungere? https://www.komplett.no/product/1161190/pc-nettbrett/pc-stasjonaer/mini-pc/asus-pc-vivostick-ts10# Tenker å finne billigst mulig løsning. Tar gjerne imot forslag.
  10. Denne verisuremodulen med minihub alle refererer til. Må man kjøpe abonnement på Verisure, og ha deres hub da?
  11. Planlegger å kjøpe en mini-pc til å kjøre Homeseer på. Så da tenker jeg å utnytte muligheten til å opprette en lokal sky-løsning. I hovedsak for å lagre bilder fra ulike pcer, mobiler osv. Hvilke program kan benyttes til slikt? Finnes det noe som kan synkroniseres med androidmobiler?
  12. Er det noen her inne som har erfaring med VPN. Er det noe man må/bør ha? Kom innpå det i forbindelse med streaming av fotballkamp. Ser det er 1-2-3 års bindingstid hvis man skal få en noenlunde grei månedspris. Hva er fordelene og ulempene?
  13. Aha, takk for innspill. Så dersom jeg skrur av DCHP på ekstern wifi-router, så vil den fungere som AP for Altiboxnettet?
  14. Dette er ikke et direkte hjemmeautomasjonspørsmål, men det er så god kompetanse på nettverk her. Har fiber fra Altibox med tilhørende hjemmesentral/router, i tillegg til en ekstern wifi-router. Vil enheter som er kablet fra hjemmesentralen, være i samme "nettverk" som enheter som er tilkoblet ekstern wifi-router?
  15. Gl1

    Motorisert persener

    Legg gjerne ut bildene her Moskus. Er interessert jeg også
  16. Er det noen som kjenner til en USB lader man kan gjemme bak et vegglokk i en veggboks? Tenkte å montere en mobil/nettbrett over en veggboks, og da trenger jeg ikke at USB-kabelen skal stikke ut av veggen slik den gjør med de vanlige innfelte USB laderene.
  17. Hvordan får man hentet ut og plottet energimålingsdataene fra Fibaro Wall Plug? Har vært borti thingspeak før, men er det andre tjenester som brukes her, og hvordan går man frem? Kan det integreres i Smartthings?
  18. Regner med Somfy kontrolleren tar seg av det. 433Mhz signalet fungerer nok bare som en slags fjernkontroll for å registrere "opp" eller "ned".
  19. Da ser det ut til å fungere litt bedre. Har fungert greit idag ihvertfall. Fant denne guiden etter litt søking, på hjemmesiden til Sensative(selvfølgelig...): https://www.stripsbysensative.com/wp-content/uploads/2017/06/Infogrphic-magnet-positionV2-768x2179.png. Jeg har gjort stikk motsatt, å prøvd å sette magneten så nærme som mulig. Men med en avstand på 5-10mm så ser det ut til å bli bra.
  20. For noen fantastiske produkter. Fikser du til Multisensor også @Fonnebust :)?
  21. Er det noen som har montert Aeotec Multisensor i en veggboks, og evt. har en løsning på en ramme? Da tenker jeg ikke på den holderen som allerede finnes. Det må passe inn i en vanlig Elko RS ramme.
  22. Hvilken foretrekkes av Amazon echo og Google mini?
  23. Supert. Takk skal du ha Har du mulighet til å sette temperaturer, eller tilsvarer 18 grader et av nivåene du har stilt inn på? Eller er det modbusen som gjør det mulig å sette en temperatur?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.