Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Dreeas

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Dreeas

  1. Hei, Gjennoppliver denne tråden. Ser du nevnte Airpatrol i første post, fikk du denne integrert i HA? Har en slik for styring av varmepumpa på hytta som jeg gjerne skulle fått lagt inn. Mvh Andreas
  2. Z-Stick likte tydeligvis ikke å bli flyttet fra en kontroller til en annen?! Til slutt slettet jeg zwave js addon i HA og tok en reset på Z-Stick og begynte på nytt. Da leste den inn låsen uten problem. Har heldigvis <10 zwave komponenter så er ikke såå mye jobb å legge inn alt på nytt igjen. Takk for at du tar deg tid til å hjelpe 🙂
  3. Men utstyr blir jo ødelagt og må fjernes fra oppsettet manuelt. Den funksjonen har vært på alle andre kontrollere jeg har vært borti før. ID lock svarer under "interview" ifølge loggen. Men ved kommandoer og ved ekskludering timer den ut, selv om ID lock settes i ekskluderingsmodus. Kanskje Z-sticken må resettes siden alt ligger lagret der fra IP-Symcon oppsettet.
  4. Kan ikke huske jeg satt noen krypteringsnøkkel. Derfor jeg inkluderte den på nytt i HA. Fant ingen plass i zwave js å manuellt slette en node. Siden den ikke svarer vil den jo heller ikke ekskludere.
  5. Jada jeg la den til secure.
  6. Bruker for tiden IP-Symcon og driver å tester ut for permanent overgang til Home Assistant. I forbindelse med det flyttet jeg over Aeotec Gen5 Z-stick til RPI3 som jeg tester HA på. La til Zwave JS addon og fikk fint lest inn de få Zwave modulene jeg har fra sticken. Problemet er at jeg får ikke kontrollert modulene, timer ut uten svar. Testet med en ID lock 150 og en Fibaro wallplug. Ingen av de svarer på kommandoer. Prøvde å ekskludere IDlock men får ikke svar fra HA så resatte den lokalt og inkluderte den fint igjen. Men enda svarer den ikke på kommandoer. Er fersk når det kommer til dette så tar gjerne imot tips her. Andreas
  7. Fikk ett svar i det tyske forumet til Symcon, kunne hente ut data slik: $data = json_decode($response); $current = $data->data->viewer->homes[0]; $total = $current->currentSubscription->priceInfo->current->total; var_dump($total); $energy = $current->currentSubscription->priceInfo->current->energy; var_dump($energy); $tax = $current->currentSubscription->priceInfo->current->tax; var_dump($tax); Takk for hjelpen. Jeg kommer sikkert tilbake når jeg har fått koblet til Pulse og abbonementet med Tibber er fyrt i gang ?
  8. Da får jeg: Fatal error: Uncaught Error: Cannot use object of type stdClass as array in /var/lib/symcon/scripts/20464.ips.php:23 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/lib/symcon/scripts/20464.ips.php on line 23
  9. Får dette da. Som sagt så er jeg helt grønn så må nok lese litt opp på hvordan resultatet kan leses ut av ett array også. Warning: Illegal string offset 'data' in /var/lib/symcon/scripts/20464.ips.php on line 22 Warning: Illegal string offset 'viewer' in /var/lib/symcon/scripts/20464.ips.php on line 22 Warning: Illegal string offset 'homes' in /var/lib/symcon/scripts/20464.ips.php on line 22 string(1) "{"
  10. Blåser litt liv i denne gamle tråden og håper noen har tid til litt PHP assistanse. Har akkurat gått over til Tibber og tenkte å bruke deres API for integrere mot mitt smarthus system som er tyske IP-Symcon. Dette er basert på PHP og fikk akkurat til å benytte ZoRaC sitt script for query mot Tibber. Men programmeringskunnskapene mine er lik null, og jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal gå videre for å dekode JSON dataene og skrive dette til float variabler i scriptet. {"query":"{viewer {homes {currentSubscription {priceInfo {current {total energy tax startsAt }}}}}}"}{ "data": { "viewer": { "homes": [ { "currentSubscription": { "priceInfo": { "current": { "total": 0.4663, "energy": 0.3411, "tax": 0.1252, "startsAt": "2019-06-19T06:00:00+02:00" } } } } ] } } } Hvordan kan jeg hente ut feks "total": 0.4663, og skrive dette til en variabel i PHP? Noen som har noen gode tips? https://www.symcon.de/en/service/documentation/command-reference/access-variables/ Mvh Andreas
  11. Sent svar på gammel tråd her... Jeg installerte også hele huset med Xcomfort og er superfornøyd med det. Eneste problemet er kontrolleren der man har måttet forholde seg til enten Sensio eller Eaton sin egen Smart Home Controller. Jeg har brukt begge men synes det blir veldig begrenset. Ja, man kan bruke en RPI og Z-Way for å få zwave støtte på Sensio men da må man betale lisens for enda en kontroller på 1900,- + MVA. Valget mitt falt på IP-Symcon. Ekstremt bra software som er kan kobles opp mot alt som kan gå og krype av systemer og sannsynligvis det eneste bortsett fra de 2 nevnt over som kan brukes mot Xcomfort. Har installert det på en RPI og bruker USB dongler til å kommunisere med de forskjellige systemene, ckoz-00/14 for Xcomfort, Aeotec Z-Stick for Z-Wave, og skal snart gå til innkjøp av en zigbee dongle for styring av Ikea Trådfri.
  12. For styring av Jeg løste dette med billige 2 pol modulær rele i sikringskapet på de kursene jeg ville koble ut. Kan da klare deg med bare 1 stk bryteraktuator på felles styrestrøm for disse. Har det slik at hvis brannsentralen går i alarm så kobles alt av hvitevarer i huset ut.
  13. Hei, jeg brukte Lars Espen sin invite rett over her. Her er min ? Hei! Jeg bruker Tibber, appen som erstatter strømselskapet og gjør strømregningen lavere med teknologi. Blir du også kunde, får vi begge 500 kr å handle smarte dingser for: https://invite.tibber.com/40cea99d
  14. Hei, Skal hjelpe en nabo å sette opp smarthussystem og hadde egentlig tenkt å gå for RPI og Home Assistant men har begynt å lukte litt på SmartThings sin v3 hub. Naboen er ikke over middels teknisk så tenkte ST blir enklere for han enn HA. Vil denne fungere som normalt i Norge hvis man kjøper UK versjonen? Selges den ikke i Norge i det hele tatt? Får man da norsk språk i appen?
  15. Ok, ikke helt heldig det da men burde vell være en måte å sette dette opp slik at status blir rett? Står vell sikkert godt begravd en plass i det tyske forumet :-) Når det gjelder script for lysmoduser så er det jo likt på feks Sensio sin kontroller også. Den tar ett og ett datapunkt av gangen. Hvis man vil at det skal slås av samtidig må man bruke kun ett datapunkt til alle lys i det scriptet.
  16. Hvorfor er du ikke helt fornøyd med Xcomfort integrasjonen til Symcon? Jeg har også nytt hus fullt av xcomfort med Sensio kontroller og RPI slavekontroller for zwave, vurderer å bytte dette ut med Symcon pga mye flere muligheter. Har såvidt testet ut Symcon på RPI med Razberry zwave grensesnitt og en Xcomfort usb comm.stick men sliter med at comm.sticken ikke klarer å motta xcomfort input fra batterisensorer. Alt av kommandoer til aktuatorer gikk helt fint. Ikke mye hjelp å få fra Eaton heller så spørs vell om det er comm.sticken som er moden for utskifting.
  17. Ingen erfaring med json men planen var jo å bytte ut Sensio.
  18. Ok, ja det blir for mye å bytte ut all Xcomfort så det er ikke noe alternativ. Da er vell Symcon eneste veien å gå da.
  19. Prøver å vekke til live denne gamle tråden. Jeg har ett nytt hus fullautomatisert med Xcomfort kontrollert av Sensio. I det siste har jeg også lagt til en slavekontroller med Zway og diverse zwave utstyr. Er på utkikk etter en alternativ kontroller og sånn jeg ser det er eneste alternativ Symcon? Eller eventuellt Control4 for de med feit pengebok. Finnes det ingen andre alternativer der ute? Rart ikke Homeseer har fått en Xcomfort plugin.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.