Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Parker

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Parker

  1. 2500kr https://www.finn.no/159031131
  2. Så bra, har ikke noen dimmere selv ennå, men vurderer å kjøpe. Fungerer det bra til nå?
  3. Ser at det er noe på gang nå! https://github.com/prj84/com.Elko
  4. Parker

    ID-Lock V2

    https://www.dropbox.com/s/tef3krpdwscvy3l/Video%2013-04-2018%2C%2022%2037%2007.mov?dl=0 Du kan se i videoen, det er ikke klart før den har blinket en gang. Med 101 var den klar så fort tastene lyste opp, nå må jeg vente til det har blinket. Problemet da er at man forventer at den er klar når tastene lyser.
  5. Parker

    ID-Lock V2

    Skal ikke måtte borre hull med Yale så lenge døren er standard. men er mye forskjellige dører så det kan hende man må tilpasse Er nok mye med vaner det der, er vandt til at tastene er klare med en gang. Har blitt låst ute av huset to ganger siden jeg fikk 150, den ene gangen måtte låsesmeden komme og borre opp låsen, den andre gangen fikk jeg låst opp med Z-wave og tatt ut og inn batteriene så funket den igjen. (dette er vel en av grunnene til at jeg er meget misfornøyd med låsen)
  6. Parker

    ID-Lock V2

    Om du bygger hus ville jeg gått for elektronisk sluttstykke. I hvertfall legge opp rør så man kan sette det opp senere. Probmlemet med IDLock er at man må borre hull i døren, det gjør at man ikke kan benytte noe annet senere (yale går nesten over hullet, men litt av hullet synes).
  7. Parker

    ID-Lock V2

    Vurderer det samme selv, er ikke veldig fornøyd med 150. Når jeg aktiverer panelet trenger den mye lengre tid til å starte så taster feil kode hver gang. Snakket med IDLock om dette og fikk beskjed om at dette var på grunn av at den gikk i dypere søvn enn den gamle for å spare betteri. Bytter heller betteri en gang ekstra per år enn å måtte taste koden på nytt hver gang.
  8. Parker

    Lås til bod

    Ser skummelt ut, tror du får et bedre resultat med et godt og skarpt stemjern http://www.biltema.no/no/Verktoy/Handverktoy/Kjorner-Huggmeisel-Brytejern/Huljernsett-4-stk-2000035287/ Om det ikke er plass til sluttstykket må du nok borre litt ja, men for selve plata som skal være i flukt med karmen tror jeg stemjern kan være greit
  9. Parker

    Lås til bod

    Har en Overfres Fra Bosch. Men du kan bruke en tynn båndsliper om du er stødig på hånda. Problemet er at det fort blir stygt om man bommer..
  10. Parker

    Lås til bod

    Jeg brukte en fres og merket opp hvor mye det måtte freses. så lagde jeg plass selv!
  11. Så den på ikea i dag jeg også! Fikk også en bekreftelse på hvorfor leveringstiden til Gateway har så lang leveringstid, de er merket med støtte for Google uten at de offisielt har det.
  12. Takk for tipset! Holdt på å kjøpe den forrige dagen, men dette er jo halv pris så glad jeg ikke gjorde det
  13. Parker

    ID-Lock V2

    Det er skruene som setter fast dørhåndtakene vet ikke om de har løst det på noe vis med den nye, men er mange som har hatt problemer med at håndtakene blir løse på 101.
  14. Parker

    ID-Lock V2

    Når du først skrur den opp bruk litt locktite på skruene så sitter de! Kommer til å gjøre det på den nye også så slipper jeg å måtte skru den opp igjen senere
  15. Parker

    Enheter

    Noen som har testet Elko ESH Plus 316GLED dimmer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.