Gå til innhold
 • Bli medlem

phithor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om phithor

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  openHAB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. phithor

  Danalock V3 Zigbee

  JObber med det samme. Det virker som den joiner nettverket, men ingenting synes i phoscon web gui. Jeg kjører via docker så ser ikke deocnz gui., Jeg ser den joiner nettverket ved at at neste gang jeg trykker på pinhullet i Danalocken så blinker den kun to ganger. Tar det som at den joiner første gangen, og neste gangen fjerner den seg fra nettverket.
 2. Hei, jeg er interessert i solcelle-anlegg på taket. Jeg har satt opp et enkelt regnestykke. Hvis jeg øker boliglånet med 200k og bruker de på solceller, så er det mulig å få et positivt resultat om man får solgt plusstrømmen til 1kr/kWh. Men, hvor lenge kan den ordningen vare? De må jo tape penger på alle slike kunder. Eller er det noen støtteordninger jeg ikke har fått med meg? Solcellene skal vare i 30 år, men antar at disse ordningene ikke gjør det. Noen som har noen tanker om dette?
 3. Hei, er det noen som vet noe om Trådfri gateway kommer tilbake? Ser ut som den er umulig å få tak i.
 4. Hei, mener jeg har problemer pga egen-signert ssl, men jeg har i config verify_ssl: False. Config og log: https://hastebin.com/efafecezoq.sql En som nevnte at det er mulig at ubus ikke støtter ssl. Noen som har noen tips?
 5. Kjører Home Assistant i Docker i en unRaid-drevet vifteløs maskin i stua. Kun bra opplevelser med det sålangt.
 6. Hei, jeg har nylig begynt å undersøke løsninger for kontroll av enheter i hjemmet. Jeg vil hoste løsningen fra egen maskin med Home Assistant eller OpenHAB. Med det i bakgrunnen, er det best med en skog av usb dongler(z-wave,433mhz og zigbee) eller f eks med en VeraPlus som har støtte for noen av disse? Ikke valgt devicer i nettverket enda.
×
×
 • Opprett ny...