Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Lie

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lie

  1. Monterte opp 2 nye Heatit i helga. Du verden som jeg simpeltheten liker å ha kontroll på temperaturen med en fiklete frue som syntes det er litt for kaldt på bad. Baron: Når du får ver. 2, har du tid og lyst til å komme med rapport på forbruket på varmekablene? Ja, det er ulike variabler, men litt spent om en sparer på å senke fra 22 grader til 18 grader på natten til å øke kl 05:00 Ca 10 timer kontra stå konstant på 22 grader.
  2. Supert. Da er det good to go? Ser de ikke har flere på lager, men tror neppe det er noe problem å få inn fler med tiden. Ulempe med slike termostater, er at man hadde enkle og greie scener på lys-styring før. Nå fyller det seg opp med Kveld, natt, dag scener.
  3. Hmm. Var jeg litt for kjapp i bestillingen? Mener jeg monterte Multireg, med glass/Touch. Men leser i beskrivelsen på Heatit: "Displayet viser temperaturen i gulvet. Termostaten er utstyrt med følsom touch skjerm. Ved ett enkelt trykk, vil skjermen vise den innstilte verdien." https://www.eldirekte.no/heatit-termostat-z-wave-hvit/cat-p/c/p10636176
  4. Nytt tilbud hos eldirekte.no. 999,- og gratis frakt. Monterte selv en fra Multireg før jul, og er storfornøyd, så må bytte ut resten. Ettersom jeg har skjønt de er helt identiske i fysisk form, regner jeg med softwaren er helt lik?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.