Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Aleksander

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Aleksander

  1. Kjøpte ett av de første kortene, og det har faktisk fungert så bra og stabilt at jeg har glemt at jeg har det... Det bare fungerer
  2. Har mottatt kort fra ArnieO og fått loddet sammen og kjørt i gang, fungerer som smurt. Vil si dette er beste løsningen om man skal ha data ut fra en Kamstrup og over på MQTT.
  3. De har vel styrt med noe nyttårsfeiring der borte også, så det hjelper jo heller ikke spent på testresultatet
  4. Det hørtes veldig greit ut, resten ser det ut som jeg har liggende på lur allerede
  5. 1 - 0-10V er en industristandard som brukes på analoge signaler. Jeg har ikke sett modul som støtter kjører ut 0-10V fra Fibaro, så qubino er nok løsningen. 2 - Frekvensmformeren er satt opp til å kjøre ut en frekvens i henhold til 0-10v signalet den mottar. normalt sett 0-50Hz, og da vil 0-100% i styringen din tilsvare 0-10V ut fra qubino, som vil tilsvare 0-50Hz ut fra frekvensomformer. 3 - det finnes massevis av frekvensomformere på markedet, alt fra bittesmå omformere på 0,25kW opp til omformere som er store som ett hus og flere tusen kW som brukes f.eks. til fremdrift på store båter, alle kan styres av det tidligere nevnte 0-10v signalet. så tilgjengelighet er ikke ett problem. Prisen er heller ikke så verst dersom man går for en enkel utgave. 4 - I frekvensomformeren velger man selv hvilken frekvens 0V og 10V skal tilsvare, alt i mellom de to punktene er en lineær "kurve" mellom de to punktene 5 - ingen forskjell enn en vanlig dimmer og automatisering av den..
  6. Du kan dra opp til 20mA på 12V fra "FS"-klemma. Sammenkobling blir da: FS - qubino + FC - qubino - FR - qubino AO også kan du koble AM til I1 på qubinoen, så kan du lese ut strømtrekket til viften via 0-10v utgangen fra omformeren
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.