Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Lemop

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lemop sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lemop

    Smart Katteluke.

    Hei, Det er denne vi har kjøpt, obs! Kjøp den pakken med luke og hub/gateway... Da du må ha begge for å få det smart. ? https://www.zooplus.no/shop/katt/kattenett_kattedor/alle_luker_katt/sureflap/667896
  2. Lemop

    Smart Katteluke.

    Installerte addon som jeg fant her. https://forums.homeseer.com/forum/homeseer-products-services/general-discussion-area/1251226-smart-cat-door-cat-flap-connect La inn bruker og passord i addon, så var alt i boks.
  3. Lemop

    Smart Katteluke.

    Hei, Har en Sureflap connect katteluke, som jeg har fått integrert i Homeseer. Har et lys som blir rødt når katta er ute og grønt når den er inne. Men er det noen mulighet til å få status ut via google home? Altså at man kan spørre "hei google, hvor er katten?" svar: "katten er inne" eller "katten er ute"
  4. Takk for svar, har vært en uke på ferie, så har ikke fått testet før nå. Løsningen var så latterlig enkel, det fungerer ikke med Dim x%, på MagicHome, man må bruke on/off, men ledlisten blir da slått på til den styrken som den var satt til sist. Så dette kan man justere under device mgt. Steinar
  5. Hei, Holder på å flytte ting over til Homeseer fra Homeassistant. Har en Magic Home ledlist under senga, som trigges av en Xiaomi aquara sensor. Jeg får slått av/på ledlisten via Homeseer, under Device list, jeg får også inn motion på sensoren, men ikke snakk om at jeg får trigget ledlisten ved hjelp av bevegelsesdetektoren... Er sikkert noe helt banalt... Noen som kan hjelpe meg på vei? Mvh. Steinar
  6. Du må også koble kabel i lan port på ekstern wifi-router, ikke i wan/internet.
  7. Lemop

    RFXtrx433e Offline.

    Doh.... leste følgende"Så velger du RFXCOM binding og legger til USB receiveren manuelt." La derfor til USB receiver, prøvde så 433.92 tranceiver. Fra linken du sendte "Scroll down and select the RFXCOM USB Transceiver (do not use the RFXtrx433E USB 433.92MHz Transceiver!)" Så nå funker det, tusen takk!
  8. Lemop

    RFXtrx433e Offline.

    Prøver å legge til RFXtrx433e i Openhab2. La til RFXCom under addons->bindings Så under inbox->RFXCom binding->manual->RFX usb reciver, la jeg inn /dev/ttyUSB0 Men den står bare som Offline under things. Noen som har noen tips?
  9. Lemop

    Overgang til nytt system.

    Skjønner, for prøve en runde med de forskjellige, kommer sikkert med flere spørsmål underveis. Takk for hjelpen. ?
  10. Lemop

    Overgang til nytt system.

    Skjønner, vet du hvordan er det med kompatibilitet? Hass støtter vanvittig mye. Kommer vel ganske langt med RFXtrx433E, UZB1 (Må man ha lisens i tillegg?) og ConBee?
  11. Lemop

    Overgang til nytt system.

    Hei, Har i dag Telldus net/live, en raspberry 3 med Home-assistant, Sonos og Alexa. Er stortsett bare nexa dimmere og noen av/på brytere og ett par tempsensor alt på 433MHz. Har et par ledlister som styres via Hass og mqtt. Tanken er å gå gradvis over til Z-wave, Zigbee ol. Ønsker mulighet til å kunne bruke "det meste". Har sett litt på Homey, da jeg syns det til tider blir knot med Hass, det feks. et mellomrom en feil plass i configfila gjør at den ikke starter opp... Så ønsker egentlig et mer grafisk grensesnitt. Er jo en mulighet med ekstra antenner til pi'en, for så å kjøre Domoticz eller Homeseer. Regner med Homeseer kommer opp som en anbefaling her, men hva er det egentlig som gjør den så mye bedre enn feks Domoticz? Mvh. Steinar Johnsen
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.