Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Brekne

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Futurehome
    Z-Way

Brekne sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Jeg har videresendt kabelen. Mener det var til Iversen
  2. det hadde vært greitt om du kunne sende den. Bor på sørlandet
  3. Til den som har oppdateringskabelen: Er det muligheter for å få lånt den?
  4. Hei. Jeg er bortreist og kommer ikke hjem før ca. 20 mars. Stiller meg derfor bakerst i køen
  5. Hei, Vil gjerne låne kabelen for oppgradering av 2 Heatit termostater
  6. Fikk tilsendt 2 stk Z-TRM fx i midten av desember. De fungerte i ca 2-3 dager. Da sluttet de å kommunisere på Z-wave. Reklamerte til Elektroimportøren og fikk tilsendt 2 nye. Disse fungerte bare et par timer og så sluttet disse også å kommunisere. Er der noen som har opplevd noe slikt? Termostaten virker som termostat, men har ingen forbindelse til Z-wave kontrolleren. Har forsøkt å ekskludere uten nytte. Har også forsøkt å resette termostaten til fabrikk instilling uten at det hjelper Har et par av den første versjonen av Heatit, og de funker.
  7. Hei. 1 februar lå der en unnskyldning på z-wave forum om problemene med fjernoppkobling via find.z-wave.me. Serveren deres hadde ikke nok kapasitet, noe de hadde forsøkt å utvide uten å lykkes. Derfor hadde de bestemt å gå over til nytt system, men dette vil ikke være operativt før i april mai. Videre så kunne de opplyse om at systemet var sikkert, slik at andre ikke skulle kunne komme inn på andres systemer. Årsaken til at det hadde skjedd, var visstnok noen testsystemet som lå åpne. Vi får bare vente,håpe og se.
  8. Forsøkte å logge inn på min egen hjemmesentral via find.z-wave.me. Dette har tidligere gått veldig greitt.. Den siste måneden har systemet gått tregt og vanskelig å logge inn..da jeg skulle forsøke å logge inn for 2 dager siden, kom jeg inn på andres enheter.. Tok bilde av skjermen som bevis og prøvde på nytt.. 3 ganger kom jeg til andres enheter.. Har ikke erfart det siden. Derfor ønsker jeg meg et sikrere system
  9. Hei til alle dere som har vært inne på denne tråden. Veldig interresant. Jeg har en RPi3 hjemme og en på hytta. Begge er utstyrt med en Razberry modul.. Oppkobling via Razberry har vært veldig tregt de siste par måneder, og i tillegg har jeg kommet inn på andres hjemmeautomasjon opptil flere ganger. Hjemme har jeg ordnet meg med statisk ip slik at jeg kan kommunisere med Razberry. På hytta har jeg et Telia bredbåndsabonnement med en Huawei modem/ruter. Har dere en grei oppskrift på hvordan man kan kommunisere med Razberry fra Internett. Hvordan sette opp et slikt system? Tror mange kunne vært interessert i å få en leksjon i dette
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.