Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

torkil.braseth@gmail.com

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av torkil.braseth@gmail.com

  1. I første omgang ble jeg selvsagt henvist til Easee og deres API, men etter en purring har jeg i det minste fått registrert det som en request til utviklerne i Tibber 🤞 Takk til Mads i Tibber.
  2. Mulig bug i TibberSeer eller Tibbers API når strømprisen er negativ?
  3. Da får jeg mase litt på Tibber da om å utvide API'et sitt.
  4. Er det mulig å hente ut info fra Tibbers API til TibberSeer om status, forbruk og lignende fra en elbillader som er tilkoblet via Tibber power-ups? F.eks. En Easee lader. Jeg har nylig brukt EaseeSeer til dette, men den plugin’en er dessverre lagt ned….
  5. I løpet av natta har den kommet online igjen uten at jeg manuelt har restartet plugin eller listener. For øvrig har realtime data fra Pulse har fungerte hele tiden i tibber-appen.
  6. Er det andre som har problemer med Realtime data for tiden? Får melding om at StartLiveMeasurementListener FAILED! når jeg restarter realtime listener/plugin. Oppdaget dette nylig mens jeg hadde versjon 0.0.3.1 og oppgraderte så til 0.0.3.2 men får samme feil.
  7. Det fungerte brillefint. Jeg la inn en Cleverio Mini som AC-modul (samme som Nexa).
  8. Jeg trenger noen strømbrytere for utendørs bruk for å styre julebelysning. Kan jeg bruker Cleverio Mini fra Kjell og integrere disse med Homeseer? https://www.kjell.com/no/produkter/smarte-hjem/smarte-hjem-losninger/cleverio-smarte-hjem/cleverio-mini-fjernstrombryter-for-utendorsbruk-3000-w-4-pk.-p51584 Jeg har RFXCOM RFXtrx433E som jeg bruker til å styre en Somy RTS motor. Vil denne kunne styre disse fra Cleverio?
  9. @Moskus Kom du noen vei med å få laget enkle grafer for forbruk/priser på Linux? Hadde vært brilliant å fått det fram på HSTouch.
  10. Har nå fått oppgradert mono 5.20.1.19 (det var ikke bare bare) og da fungerer Tibber Pulse på første forsøk.
  11. Enig. Bør oppgraderes. Har bedt HomeSeer om tips for oppgradering.
  12. DLL-filer og HomeID er på plass. Ser ut til at jeg har en eldre versjon av Mono ( Mono JIT compiler version 3.2.8 (Debian 3.2.8+dfsg-4ubuntu1) ). Har prøv en oppskrift fra HomeSeer support om hvordan man kan oppgradere til versjon 5, men lykkes ikke. Ser at andre har fått problemer etter manuell oppgradering av Mono. Mulig jeg vil be om hjelp fra HomeSeer om å oppgradere hvis jeg må ha nyere versjon av Mono. Vet du hvilken versjon av Mono jeg må ha for at Tibber Puls skal fungere?
  13. Hei. Har problemer med at plugin krasjer når jeg prøver å legge til en Tibber Pulse (via TibberSeer Config). Price og Consumption grabbing funker fint. Plugin krasjer i det øyeblikk jeg prøver kjører "Add Tibber Pulse" fra TibberSeer config. Deretter viser loggen følgende ved re-aktivering av plugin: Eneste måten å få Tibberseer til å kjøre etterpå er å slette device "Realtime Listener" og restarte plugin. Jeg har: HomeSeer Version: HS3 Standard Edition 3.0.0.534 Linux version: Linux hometrollerSEL Noen idè om hva dette kan skyldes? Torkil
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.