Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Teryeah

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Teryeah vant dagen sist 8. oktober 2023

Teryeah hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant
    Telldus Live!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Teryeah sine prestasjoner

Portåpner

Portåpner (7/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. @gert Jeg fikk ingen feilmeldinger eller noe. Kun at alle enhetene ikke kom inn når Ring-mqtt addonen var installert. og når jeg reinstallerte ring-mqtt så sendte homely enhetene veldig sjeldent statusoppdateringer. Jeg tenkte å teste om jeg får det samme om jeg også legger inn ring-mqtt på unraid-serveren. Men har ikke fått somla meg til det enda.
  2. @Ronniehl Om jeg forsøker å legge inn RingMqtt igjen så sliter homely-enhetene med å oppdatere status. Så det må være ett eller annet mellom din docker of den som driver å krangler.
  3. Var egentlig bare tilfeldig 😄 måtte bare forsøke litt forskjellig, for jeg ble ikke klok på noenting 😛
  4. Fikk de inn nå. Jeg avinstallerte ring-mqtt addon og restarta. Noe som må ha gjort at det har "krasja" på noe vis.. Skal forsøke å sette den opp på nytt og se hva som skjer
  5. Hva skal jeg se etter? 😛 og hvor skal jeg lete? ser ingenting i loggene hvor det ser ut som det er noe feil. Men det ser ut som det kommer to tilkoblinger fra unraid.. med forskjellige brukernavn. Har bare skrevet ett av de i config Edit: fant mer i loggen. Ser ut som mqtt broker hvertfall abbonnerer på alle enhetene:
  6. Hei. Den viser at det er 12 enheter. Har også forsøkt å slette enhetene og installert ny installasjon av docker og det er fortsatt kun de samme 4 enhetene som kommer inn igjen da, configen min ser slik ut: database: logLevel: debug reset: true connection: username: user password: password storage: ./__data/db.sqlite host: localhost dialect: sqlite mqtt: enabled: true qos: 1 host: mqtt://192.168.68.113:1883 user: teryeah homely: host: sdk.iotiliti.cloud # One of: error, warn, info, verbose, debug, silly. Defaults to info if not provided. logLevel: debug polling: # Crontab schedule for polling via rest. Websocket is always connected, so this is just meant as a fallback. # If not specified, defaults to every 30 minutes schedule: "*/5 * * * *"
  7. Har gjort det akkurat som deg @BalleClorin. Men får kun 4 enheter inn i HA. Ikke skjedd noe mer siden igår.. Noen tips til hva jeg kan sjekke? Har restartet docker i unraid, mqtt broker og HA
  8. Hei. Jeg tror jeg har laget en måte som funker bra, eller om du kan bruke noe av det pubilserte et innlegg her: https://homefiks.no/?p=167
  9. Hei. Prisene for morgendagen blir satt kl 13. Sjekk igjen om litt over en time 🙂
  10. Man har tilgang til dagens og morgendagens priser.
  11. Min nytte av dette av dette er i utgangspunktet å vise dagens strømpris i en graf på morgenen. Så man ikke trenger å sette på vaskemaskin/tørketrommel, dusje osv. når prisen er på det høyeste. Det varierer jo selvfølgelig hvor mye dette har å si. Men i det siste har strømprisen vært dobbelt så dyr i tider på døgnet. Og når strøm i Januar kommer på ca 4000,- så er det ikke dumt å forsøke å spare litt her og der. Tibber har allerede alt dette i appen sin. Men blir lettere når man får det tilgjengelig for alle på nettbrett på veggen. Om man har morgendagens priser kan man jo planlegge da og om man ønsker. Har allerede fått å treffe bra på forbruk i forhold til pris en del dager. Men har mer å gå på. Se bilde fra tibber-appen.
  12. Jeg har planer om å gjøre akkurat det samme.Det skal gå med mini graph card. https://community.home-assistant.io/t/nordpool-electrical-price-lovelace-card/199818 Men tror vi trenger sensor pr time for å få det til.. derfor må scriptet kjøres. Ergo mitt spørsmål over.
  13. Hei. Super component. Men hvor kjøres scriptet for å få sensorer?
  14. Hei. Bare en tanke jeg fikk ang denne låsen. Driver med varetelling og fant da en mottaker for fjernkontroll til denne. Se bilde. Ingen info ang protokoll eller noe. Lite info på google..for den er jo ikke akkurat utbredt. Har dessverre ikke fjernkontrollen for hånden. Så får ikke sett om det står noe mer på den. Men dette er jo kanskje en mulighet for å integrere denne låsen uten Verisure eller yale gateway.. Enten ved å se om f eks broadlink kan lære noe signal fra denne fjernkontrollen. Eller evt åpne fjernkontroll og koble til en annen bryter f eks sonoff som "trykker" på knappen på fjernkontrollen. Ser folk har gjort slik med garasjeportåpnere. Jeg skal selv bruke Verisure når jeg får byttet dør og få satt inn en Yale. I og med at alarm allerede er inne i HA. Men kanskje et tips til dere som har tid og vil se på dette, og som ikke vil ha Verisure eller yale gateway.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.