Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Volvo140

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Volvo140 sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvor mye last tåler disse? Ser at det også finnes dobbelswitch. Og hva er forskjellen på fibaro switch 1 og 2? Kan jeg f.eks. Legge denne i abb-boks, ha en ledning til dobbelstikk ute for å ha motorvarmer på bilen og en ledning videre til utelampene for å styre disse hver for seg? Er disse switchene to-polte? Må vel bryte strømmen på begge for utelampene?
  2. Takk, men så for meg mer en form for dings som er fast installert og ligger i en abb vanntettboks?
  3. Skal henge opp mange led utelys som skal være på en kabel rundt hele huset. De er led og ikke dimbare. Trenger en dings som kan skru av og på strømmen ved hjelp av homey. Hva er den enkleste, billigste og lureste måten å løse dette på? Denne kan enten plasseres ute i boks under kledning eller i kald garasje
  4. Endte opp med å bytte alle gulvfølere. Var enkelt. Prøvde først uten, men fikk feil temperatur uansett om jeg stilte på motstanden.
  5. Så da byttet du ikke termostaten, men justerte noe i heatit?
  6. Er bare redd jeg ikke får nedi ny, og da har jeg jo ingen gulvføler...
  7. Har 3 stk micromatic termostater og en stk EB therm termostat. Vil bytte til heatit, må jeg bytte gulvfølere eller kan jeg bruke de som allerede ligger i gulvet? Alt er mindre enn 2 år gammelt
  8. Tiden strakk ikke til så dette ble bare liggende. HS3 Pro lisens, UZB1 z-wave stick og RFXcom RFXtrx433e. selges til første mann med 3000kr. Holder til i stavanger-området ellers må kjøper betale frakt for tingene og eventuelle gebyrer for bytte Oppgradering til HS4 PRO er på salg nå
  9. Plutselig sluttet hs å ha kontakt med trådfri boksen. Hva gjør jeg for ar de skal snakke sammen igjen? Har aktivert og deaktivert, har skrudd av og på hs3, har tatt strømmen av trådfri. Trådfri fungerer med ikea appen. Ip adressen er oppdaterr. Hjelp..
  10. Godt poeng. Fikk det til å virke med den ene hubben nå[emoji41] Forslag til hvilken annen z-wave enhet jeg kan ha midt i huset?
  11. Måtte ta i bruk en ekstra trådfri gateway. Hvordan får jeg lagt til denne også? Ser ut som om trådfriseer har kun mulighet for en gateway?
  12. Moskus hadde rett. Fant låsen når pc stod 1 meter fra og fikk lagt den til. Men pc tilbake på kontor så får den ikke kontakt med låsen. Hva gjør jeg da? Hvordan få flyttet uzb1 nærmere låsen når pc må stå der den står?
  13. Man lærer så lenge man lever[emoji41] da prøver vi det. Er det andre enheter som også er slik?
  14. Ok, drt kan forklare problemet... er 8 meter fra låsen. Det er på en stasjonær pc... finnes noen mulighet for midlertidig å ta uzb1 på bærbar pc for å «pare» dem? Har ingenting annet z-wave
  15. Da er jeg i gang. HS3 PRO på Windows med UZB1 og trådfri pærer som jeg har kommunikasjon med. Id Lock 150 som jeg endelig fikk z-wave modul til. Denne finner ikke HS3. Hvor begynner jeg feilsøkningen? Finnes det noen måte jeg kan verifisere at z-wave modulen fungerer i låsen på?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.