Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

ElgeM

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Other groups

Medlemmer

Hjemmeautomasjon

  • System
    HomeSeer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ElgeM sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Dedikert Sjeldent
  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Etter oppdatering av HS4, driver jeg å tester ut conditions for actions, da det ser ut til å være en fin måte å bruke "group condition", bare i et enkelt event. Istedenfor å bruke samme condition på hver trigger i eventet, kan condition legges til på action istedenfor. MEN, det resulterer i at selve eventet kjører på triggerne, uavhengig av condition for action, men action utføres ikke. Dvs den spammer loggen med at eventet er kjørt, men sender ingen z-wave commando ut i det fri. Kan selvfølgelig disable logging på eventet, og tut og kjør, men er det noen som har peiling på om mange slike events kan skape overload på systemet på sikt?
  2. Den er god, takk for sjekken! Veldig synd at de ikke kan gi ut informasjon som man skulle tro ligger så enkelt tilrette.
  3. Ikke sikker på om dette har blitt diskutert i det siste, men jeg ser at Tibber har lagt inn et valg i appen om man ønsker strømpris inkludert nettleie. @Moskus, Vil det nå si at strømpris inkludert nettleie er mulig å hente ned fra Tibber API i disse dager?
  4. ElgeM

    Easee2MQTT

    Takk for info @ZoRaC, jeg oppdaterte linje 30 som du nevner, men sliter med at jeg ikke får noe informasjon om laderen. "WARNING Failed to fetch and publish new stats of EH86****. Will retry in 5 minutes." Noen som har idè på hva problemet kan være?
  5. Fikk rask respons fra Tibber, ingen utdyping av feilen, men de rettet det opp slik at visningen nå er riktig igjen.
  6. Kjipt når det skal være sånn.. Jeg har bare gode erfaringer med Q-light. Jeg får prøve meg jeg også, gir en lyd om jeg kommer noen vei!
  7. Takker! Jeg sjekker med Tibber, så gir jeg en lyd hvis de har noe nyttig å komme med.
  8. @AviatorpaalDu har ikke tilfeldigvis noe info å dele på denne?
  9. Igrunn ikke, la ved et bilde av grafen med tall for info. Det er altså snakk om totalt forbruk, og strømmåleren som bare er 2 år gammel har registrert et forbruk på ca 43 tusen kwh. På selve strømmåleren, fysisk, står det 43092 kwh, mens tibberseer opplyser 4309 kwh.
  10. Det dukket opp en interessant feil her om dagen, som jeg lurer på om noen andre har vært borti: Natt til fredag 05:05 hadde jeg avlesning på totalt forbruk - 42809 Kwh, fikk ikke input på 4 timer, og 09:05 får jeg avlesning på 4281 Kwh. Nå i dag viser Tibberseer totalt forbruk på 4309 Kwh, men i forhold til avlesningene på annet utstyr, så er den i realiteten 43092 Kwh. Har altså ikke brukt 28 Kwh de siste 4 dagene som Tibberseer viser, men 282 Kwh. Hvis ikke dette er et "kjent problem", er det noen som har idè på hva som kan ha klabbet seg?
  11. Ripper opp en gammel tråd nå, men jeg prøver å få Grafana charts inn i HStouch, men sliter med feilmelding. Er det noen andre som har hatt det samme problemet, og evt løst det? Finner lite om det på nett, og infoen under sier meg veldig lite. Grafen ser fin ut i nettleseren, men vil ikke loades inn i HStouch.
  12. Jeg sliter også med dette på begge mine ID lock 150. Disse har vridersperre, og i ca halvparten av tilfellene vil ikke låsebolten gå helt ut. Da blir ikke vridersperren aktivert, og låsebolten trekker seg inn i låsekassen igjen når man drar ned håndtaket. Dvs dør = ulåst, selv om plingene og lysene tilsier at den skal være låst. Som nevnt, dette er ikke alltid, men ofte nok til at jeg fysisk må ta i håndtaket for å sjekke at den er låst. Fikk et tips om at det kan være feil låsekasse adapter som er montert, prøv å bytt til det som er kortere. Dette hjalp lite på mine dører, though..
  13. Hei! Jeg bruker Tibber, appen som handler billig og fornybar strøm på en smart måte. Tibber gir deg full kontroll over strømforbruket og har ingen bindingstid. Test det ut du også, så får både du og jeg 500 kr til å handle smarte dingser for. https://invite.tibber.com/48e6055f
  14. Hvis elektrikeren ikke er veldig villig kan du bare henvise til 701.537.1.301 i NEK400, her er utdrag fra forskriften: Krav til topolet brudd for utstyr på bad gjelder kun for lysarmaturer. Og fra 2018 er dette kravet også lempet betydelig. Nå er det kun krav til allpolig brudd for lysarmaturer dersom: lyskilden kan skiftes av brukeren, og kapslingsgraden blir dårligere enn IP3X eller IP2XC under utskiftingen, og lyskilden ikke er forsynt med SELV eller PELV. Kravet er gitt i avsnitt 701.537.1.301 i NEK 400:2018.
  15. Takker for input, hadde håpt og holdt med unna scripting i første omgang, og må ærlig innrømme at hs.URLaction sa meg like mye som scriptet i tråden du linka til. Er så heldig at jeg leier hybel frem til ferdigstilling av ny bolig, så har ikke homeseer kjørende her, som gir dårlige muligheter for å leke med dette. Er vell redd for at jeg tar den enkle løsningen og går for Sonos, med mindre noen andre har erfaring og dele fra Bluesound sammen med HS3.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.