Gå til innhold
 • Bli medlem

mariend

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om mariend

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  Sensio
 1. mariend

  Lesing av HAN - The Easy Way (TM) - WIP

  Har hendt noen tar feil, den ene standarden er vel for USA og den andre i Europa. Har vært borti at noen gjør feil også så en får a i ene enden og b i andre.. Da må en måle og gjøre opp igjen termineringen da. På HAN er det vel bare ett par så det burde være greit.
 2. mariend

  Styre balansert ventilasjon, flexit CI60

  Hva var feil ? Den skal på P7 pinne 1 og på kortet inne i aggregatet den heter vel CU60. Kan måle temp ute, tilluft og avtrekk når jeg får den. (den for avtrekksluft er ikke med standard) Flexit: 116496 Beskriv litt hvordan du gjør det ?
 3. mariend

  Styre balansert ventilasjon, flexit CI60

  Hei ! Jeg jobber med dette nå ! Men har Sensio og jeg skriver 190,6,8 190 er temp,6 er å skrive og 8 er adressen (du må bruke ett siffer lavere. ikke 9/4x0009. 4 er vel å lese og 6 for å skrive til register. Jeg får skrevet viftehastighet, og temp. Leser av temperaturer og når filter skal skiftes osv nå. Har bestilt en føler til for avtrekksluft. Ønsker å få til at den går ned på lav hastighet om ingen er hjemme og på høy når CO er høy osv.
 4. Du kan sjekke her : De har modbus adaptere osv. Jeg kjøpte til min Bosch. Forsøkte først med et H1 interfae og fikk til å få data via mqtt på en raspberry pi og lagret til en NAS /mariadb. Trodde Sensio støttet mqtt , så nå er det modbus på gang.
 5. mariend

  Hafslund - åpning av HAN-port

  Jeg fikk denne fra Eidsiva med Aidon Ikke Hafslund da, men samme måler. (Og de jobber vel for å slå seg sammen ) Hei! Takk for din henvendelse. Inntil videre er HAN-porten deaktivert/stengt, dermed vil det ikke kunne kobles på 3.parts utstyr for å hente ut info via HAN-porten enda. Hvert enkelt nettselskapene vurderer selv når de er klare til å åpne HAN-porten for sine kunder, og dessverre er ikke dette klart hos Eidsiva Nett pr i dag. Etter gjeldende plan tar vi sikte på å gjøre åpning av HAN porten tilgjengelig for kunder ila januar 2019, men vi kan dessverre ikke garantere dette. Løsningen må først testes sammen med vår leverandør Aidon og påse at vi følger NEKs anbefalinger om felles løsning for HAN-teknologi og personvern. NEK (Norsk Elektroteknisk Komite) har laget en informasjonsside som gir litt mere info om HAN: o Denne for brukere: https://www.nek.no/info-ams-han-brukere/ o Denne for utviklere: https://www.nek.no/info-ams-han-utviklere/ Vi beklager at vi ikke kan etterkomme ditt ønske pr. dd. Ha en fin dag! Med vennlig hilsen Marianne Eidsiva Nett Kundeservice Tlf.61 28 66 50
 6. 5G er vel på tur også. Spørs hvor hytta er og hvor raskt du tenker å skaffe det.
 7. mariend

  Hafslund - åpning av HAN-port

  Enig at det ikke er et poeng nå, men for å få noe til å fungere er det greit å ha tid til å tilpasse seg et slikt regime. Kanskje de får utsette den prisingen med x antall år/måneder etter alle strømselskepene har åpnet HAN porten. Så de har en gulrot der. 2 år f.eks fra en dato når alle registretre fastnettleverandører har åpnet HAN port.
 8. mariend

  xcomfort og sensio muligheter

  Hei ! Har du kommet videre ? Jeg ønsker å få integrert Flexit UNI3 mot sensio også.
×