Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

mariend

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Sensio

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mariend sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. De billigste har ikke ethernet port. Bruker noen til ca 5000 på jobb + nettverkskort til ca 3000. Da får vimail om noe erfeil, om batteri begynner å bli dårlig osv. Får den til å kjøre test på batteri, hvor lang tid den vil vare før det er slutt osv
  2. Jeg kjøpte UAP1 i hos tor7 i sommer til ca 500,- og fikk sendt den til grensa til Danmark med DHL til ca 55,-. Var på jobb like ved der så da fikk jeg med den hjem. Jeg kan åpne/lukke og sette porten i luftestilling. Får tilbakemelding så jeg vet hva status er. Jeg har min integrert med HA.
  3. Det er vel canbus og ikke modbus som den henter data via ? Og en får versjon med modbus eller mqtt ut. Det var for H50 som er en RPI med en HAT eller en liten sak som kjører modbus. Littforskjellig hva de 2 enhetene kan lese eller skrive. Jeg driver med dette nå, men er ikke helt i mål. Har kjøpt begge variantene fra Husdata.se
  4. Sender du 210 f.eks for å sette 21.0 grader ?
  5. Helt enig, betale ekstra på måned for en ekstra dør. De skulle ha 30-40 kr mer pr måned for vannlekasjeføler. Da ble det ikke kjøpt fra dem. Greit å betale for utstyret, men ikke bli flådd hver måned. Pris pr måned burde være det samme for alle private.
  6. Bosch eller IVT Bosch har kjøpt IVT men selges med begge navn er inverterstyrt. Jeg har en 6000 Legger ved link til litt info her https://www.bosch-climate.no/globalassets/no-dokumenter/brosjyrer/vaskevann/pr_bl_-bosch-compress-7000lwm_2016-no.pdf Min var satt opp som 400V, men det er bare å komble om. Det er med manual hva en må gjøre. Du kan sikker spørre Bosch eller IVT også De har app men ikke noe lokal kommunikasjon. Husdata.se har løsninger for å kommunisere med diverse varmepumper via serviceuttak som gir modbus modbus etc. Så da bør det gå ann å slå av varme element osv.
  7. Fikk denne nå Hei! Takk for din bestilling: åpning av HAN-Port. Bestillingen er oversendt rett avdeling for behandling. Ha en fin dag! Med vennlig hilsen Marianne Eidsiva Nett Kundeservice Tlf.61 28 66 50
  8. Da får du prøve å kontakte dem. Kanskje de har lagt meg til som betatester ? Slik ser det ut for skjemaer hos meg. lenger ut til høyre er det å trykke på en knapp og krysse av for at du tar ansvaret for persondata fra HAN porten og at skapet er i låst område eller noe.
  9. Nå har jeg fått mail fra dem at en kan gå på min side skjemaer og bestille åpning av HAN port. Det skal de da gjøre manuelt. Jeg bestilte nå.
  10. Nytt svar... Hei! Takk for din henvendelse og beklager sen tilbakemelding. Dessverre har det blitt en ytterligere forsinkelse grunnet testing med vår leverandør Aidon dor å påse at vi følger NEKs anbefalinger om felles løsning for HAN-teknologi og personvern. Jeg vet at dette nå er rett rundt hjørnet og vil gi deg beskjed så snart det er i orden. Igjen beklager vi forsinkelsen, men må påse at det er trygt og etter forskriftene før vi åpner opp for tilgang til 3. parts utstyr. Ha en fin dag! Med vennlig hilsen Hanne Eidsiva Nett Kundeservice Tlf. 61 28 66 50
  11. Det er vel ikke NVE som skal bestemme om de skal få lov å åpne ? De er pålagt å åpne 1.1.2019.
  12. De sa i løpet av januar i midten av januar. Forsøkte å ringe dem, men ga opp. Sendte mail og spurte hva status er nå. Ikke fått svar på den ! Skrev også at Hafslund som benytter samme måler har startet med åpning. Det er dårlig support. Får ikke greie på hvor lang køen er på telefon eller nummer i kø.
  13. Jeg ha Bosch som er samme som IVT, der har jeg fått tak i modbus adapter. Så kan få inn temp osv til et overordnet system
  14. Hvilken type varmepumpe har du? Hvordan har du koblet den til ?
  15. Har hendt noen tar feil, den ene standarden er vel for USA og den andre i Europa. Har vært borti at noen gjør feil også så en får a i ene enden og b i andre.. Da må en måle og gjøre opp igjen termineringen da. På HAN er det vel bare ett par så det burde være greit.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.