Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

stian.fossoy

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Other groups

Medlemmer

Hjemmeautomasjon

  • System
    Telldus Live!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

stian.fossoy sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har no fått reboota i Beta til V.1.3.1 ? Men finn ingenting som heiter Thermostat nokon plass .. ?
  2. Fortsatt ikkje noko nytt her. Ser det står at premium brukar får early access til nye funskjonar. Nokon so har fått 1.3 firmware ?
  3. Då var 3.12 appen komme på plass, men ser ein må ha firmware V1.3 på gateway. Har prøvd å tvangskøyre oppdatering uten hell. Nokon som har fått alt på stell og testa Termostaten ? Må ein ha Premium ?
  4. Nok ein gang, mage takk for super forklaring. Ulik aktivitet krev ulik temperatur, derfor 4 settingar. Men du verden kor enkelt det hadde våre om Telldus kunne programmert inn ein justerbar virtuell tempostat ! Kva kan være årsaken til at dette ikkje er på plass ? Har akkuratt bytta hub frå første gen Telldus til Telldus Znet V2, men må sei det fristar å bytte til noko meir avansert for å få eit enklare oppsett.
  5. Takk for utfyllende svar. Trur eg forsto det no. Frostvakt med plugg og sensor har eg satt opp, og fått til å fungere. Det er denne virtuelle brytaren eg ikkje har forstår. Skal eg legge til ein ny enhet, og velge gruppe med enheter. For å få on off ? For så å lage ein ny hendelse med den nye virtuelle enheten for å sette temperaturen ? Eventuelt lage flire slilke for å få fleire ulike temperaturer ?
  6. Var det eg trudde. Trudde kanskje det kunne løysast ved å sette opp ein heatit termostat. Sidan den kan fjernstyrast frå app? Men då må eg altså kable Termostat og eventuell varmekilde om eg har forstått rett ?
  7. Ingen krav til fysisk bryter, har temp sensor og kontakt på varmevifte i dag. Er satt opp som frostvakt. Slår inn på 2 grader og og ut på 5 grader. Men synes det er tungvint og inn i telldus live for å endre temperaturer. Kan man sette det opp med virtuell termostat slik det beskrives over her ? Slik at man enkelt kan sette temp til eks 15 grader i appen?
  8. Hei, Fins det mogelegheit for styring av feks ein vifteovn(støpselON/OFF) via ein eller anna termostat med Znet ? ? Ser det blir brukt diverse heatit termostatar, men det blir meir for ein permanent installasjon. Har tidligere brukt temp frå temp sensor til frostsikring, on ved 2 grader og off ved 5 grader. (støpsel på vifteovn) Men er på jakt etter noko som enkelt kan justeres frå app til gitt temperatur. På forhånd takk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.