Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

IBICO

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Fibaro Home Center

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

IBICO sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sparker igang en litt eldre tråd her, men er det energimåling på begge disse?
  2. On Wed, Apr 4, 2018 at 12:58 PM, <kenneth> wrote: Toppers On Wed, Apr 4, 2018 at 12:58 PM, "Linn" <linn@tibber.intercom-mail.com> wrote: Etter det jeg kjenner til er det snakk om år mer enn måneder. Men vi sjekker nå om det er kommet noen endringer. Kan gi deg en lyd On Wed, Apr 4, 2018 at 12:56 PM, <kenneth wrote: Takk. Hvor lenge er en stund? måneder, eller år? On Wed, Apr 4, 2018 at 12:46 PM, "Linn" <linn@tibber.intercom-mail.com> wrote: Hei, integrasjon mot Fibaro er på roadmap, men per nå venter vi på at de skal gjøre en endring på APIene sine slik at dette blir mulig. De har forøvrig sagt en stund at dette skal skje uten at det per nå er kommet en oppdatering. On Wed, Apr 4, 2018 at 12:25 PM, "Operator" <operator@tibber.intercom-mail.com> wrote: Tibber typically replies in a few minutes. Give Edgeir and the team a way to reach you: Give Edgeir and the team a way to reach you: On Wed, Apr 4, 2018 at 12:23 PM, "kenneth wrote: Er det stort sett bare futurehome som har en direkte sammenkobling mot Tibber? Har Fibaro HC2 i dag og ser på muligheten for å overvåke strømpriser mot styring av varme i huset On Wed, Apr 4, 2018 at 12:21 PM, "Edgeir Aksnes" <edgeir.aksnes@tibber.intercom-mail.com> wrote: Hei! Er det noe du lurer på om Tibber er det bare å ta kontakt. I arbeidstiden svarer vi vanligvis innen noen minutter, mens på kvelden kan det ta litt lenger tid. Du kan også legge igjen e-postadresse så svarer vi deg der. Ha en super dag! Edgeir.
  3. Godt mulig ja. Var ho jeg prata med på support som sa det
  4. hehe.. Ja, det er sikkert ikke vanskelig, men de fra Tibber sa at de venter på at Fibaro skulle gjøre en endring på API`et sitt.
  5. Fikk svar fra Tibber norge om at de har prata med Fibaro i noen år om API for å knytte Fibaro mot Tibber. Har sendt mail til Fibaro for å forhøre meg om det er noe som kommer snart og informert de om EMI Norwegian HAN og ønsket om å knytte strømpriser mot smarthus. Futurehome har vist kobling mot Tibber.
  6. For å virkelig ha mulighet for å spare strøm, så burde man jo koble smarthus mot f.eks Tibber for å koble ut eller sette ned temperatur evt slå av lys/varme/lading når strømprisen tar en spike. Er det noen som har koblet f.eks Fibaro eller lignende mot Tibber?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.