Gå til innhold
 • Bli medlem

frankov

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om frankov

 • Rang
  Nybegynner

Hjemmeautomasjon

 • System
  HomeSeer

Nylige profilbesøk

260 profilvisninger
 1. frankov

  HomeSeer 3 og HS Touch selges

  Jeg har oppdatert annonsen nå. Både UZB og 433-interfacet er solgt, men software er ikke solgt. Følgende plugin følger med: - RFXCOM Processor Plug-In for HS3 (verdi $40) - Device History Plug-in for HS3 (verdi $30) Alt selges samlet for 1 800.
 2. frankov

  HomeSeer 3 og HS Touch selges

  Ok, det er greit. Men da ønsker jeg forskuddsbetaling for å unngå dyr frakt med oppkrav osv på en såpass liten del. Send meg en melding, så blir vi enige om fremgangsmåte.
 3. frankov

  HomeSeer 3 og HS Touch selges

  Det er bare Fibaro-pluggene som evt kan brukes i SmartThings. Har inkludert disse i ST allerede, men de er litt ustabile i ST ved at de ikke alltid responderer. Jeg vet flere har hatt samme utfordring og da velger heller å bruke plugger som er 100% kompatibelt med systemet.
 4. frankov

  HomeSeer 3 og HS Touch selges

  Kan selge de for 900 kr.
 5. Selges grunnet overgang til SmartThings. Lisens på software overføres til ny eier via HomeSeer kundeservice: https://homeseer.com/licensing-issues/ Nypris HS3: 2 000 Nypris HS Touch: 1 600 I tillegg til selve softwaren, så følger det med følgende plugins: - RFXCOM Processor Plug-In for HS3 (verdi $40) - Device History Plug-in for HS3 (verdi $30) Selges samlet for : 1 800
 6. frankov

  Error RFXCOM

  Kanskje jeg skal gi det et forsøk til, evt teste scriptet ditt. Synes det imidlertid er merkelig at dette skjer plutselig uten at jeg gjør noen endringer i systemet. Ser i loggen at dette skjedde i dag tidlig kl 06.45 første gang. Og nå kommer det feilmelding nøyaktig hvert 5. minutt med følgende melding: Den nye termostaten jeg la inn, ser nå ut til å fungere bra. Men jeg trives ikke med en feilmelding i loggen som jeg ikke forstår hva er. Jeg kjører SmartThings på en annen lokasjon og der ble det også trøbbel i natt pga overgang fra sommertid. Mulig at dette også skaper trøbbel her.
 7. frankov

  Error RFXCOM

  Takk for raskt svar. Jeg har slettet den ene termostaten, men feilmeldingen fortsetter å komme. Og jeg merker at kommunikasjon mellom termostat og z-wave veggplugg er enten forsinket eller fraværende. Har også restartet både plugin og pc uten at dette endret noe. Jeg tror løsningen for min del er å sette opp varmestyring uten bruk av termostater i RFXCOM-plugin. Jeg er avhengig av at dette er stabilt. Går nok over på en ren event-basert løsning igjen (selv om termostater var praktisk når det virket).
 8. frankov

  Error RFXCOM

  Jeg har begynt å få problemer med RFXCOM og skjønner ikke hva som er problemet. Har noen andre hatt tilsvarende problem eller er noe det noen som greier å tolke loggen? Jeg merket problemet nå først og fremst da en av de virtuelle termostatene ikke lengre fungerer, dvs den responderer ikke korrekt i timer-modus basert på temperatur og dag-/nattmodus. Selve temperaturmåleren fra enheten som er koblet opp mot termostaten rapporterer korrekt og viser korrekt temperatur i rommet.
 9. frankov

  Bassengtermometer

  Takk for innspill, men tror nok jeg ønsker batteridrevet. Jeg finner særdeles lite info på nettet og det virker også som at etterspørselen er tilnærmet null. Det er ikke noe jeg må ha, men hadde vært kjekt å kunne overvåke. Tempen står på karet, men tenker først og fremst det hadde vært fint å bli varslet på vinteren dersom noe er galt og temperaturen synker i vannet. Badet skal stå på hytta, så det er ikke noe jeg har mulighet for se til i ukedagene. Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. frankov

  Bassengtermometer

  Jeg skulle gjerne overvåket temperaturen i et massasjebad. Fant denne på nett: https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/smarte-hjem/433mhz/temperatursensorer/telldus-bassengtermometer-for-tellstick-p50435. Noen som vet om denne virker sammen med Homeseer og RFXtrx433e? Jeg sliter med å finne alternativer, så si ifra dersom noen vet om andre produkter som kan rapportere vanntemperatur til Homeseer, enten gjennom zwave eller 433 Mhz.
 11. frankov

  Opprette flere brukere i HS3

  Takk for svar. Jeg var overbevist om at ettersom det er mulig å opprette flere brukere i HS3, så ville dette også fungere mot HSTouch. Hvilken funksjon har i så fall det å opprette flere brukere i HS3? Mener jeg også testet å logge inn på MyHomeSeer med en ny bruker uten at dette virket. Dersom det er en beta-versjon, så er jeg usikker på om jeg skal teste ut dette på øvrige familimedlemmer. Men veldig bra om dette blir en permanent løsning og mulighet etter hvert.
 12. frankov

  Opprette flere brukere i HS3

  Jeg ønsker i utgangspunktet kun å ha ett prosjekt som er likt for alle telefonene slik at jeg slipper å gjøre endringer på flere prosjekter. Bakgrunnen for at jeg ønsker flere brukere er først og fremst med tanke på passord og eventuelt kunne styre rettigheter. Men det er vel mulig å logge inn med min bruker på alle telefonene via "MyHS" og overføre samme prosjekt til alle telefonene.
 13. frankov

  Opprette flere brukere i HS3

  Jeg har forsøkt å opprette flere brukere i HS3, men får ikke dette til å fungere mhp innlogging i HSTouch. Formålet er å gi flere familiemedlemmer egen bruker og tilgang til appen på telefonen. Jeg har forsøkt å gå inn i "Setup" og "Network". Har der opprettet brukere, forsøkt både med kun navn og epostadresse som brukernavn og enkle og mer avanserte passord. Ingen av delene har fungert for innlogging i HSTouch. Eneste bruker som fungerer er min opprinnelige bruker som er registrert mot HS3-lisensen. Er det noe grunnleggende jeg ikke har forstått?
×