Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Marius

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Marius sine prestasjoner

Lysmester

Lysmester (5/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. DMed you the output from homelypy regarding the "Emi Norwegian HAN" sensor 👍
  2. Nei, kjører på en rpi 3b. Kanskje ...now() returnerer UTC tid? Den ligger jo 2 timer bak norsk sommertid. Offset høres ut som en grei løsning Jeg er relativt grønn på både python og json, men hvis jeg leser koden din riktig blir alle prisene lagret i lista _prices. Kan du ikke bare returnere elementene 0-24 som state_attributes på samme måte som du returnerer min, max, average osv? Da blir vel alle verdiene tilgjengelige for automasjoner og script?
  3. Jeg får litt uventet oppførsel på denne sensoren. Jeg hadde håpet at den leste inn alle day-ahead prisene for det kommende døgnet slik at jeg kan planlegge strømforbruket mitt. Ser ut til at sensoren bare leser ut pris "nå", men det er kanskje meninga? Lurer også på om det er noe kluss med skaleringen? I skrivende stund er prisen i NO1 254 NOK/MWh, sensoren viser 4 øre Etter å ha fulgt verdien noen timer, ser jeg at sensoren matcher nordpool day-ahead prisen for 2 timer siden. Står på nordpool at de bruker cest (norsk tid) og klokka på Homeassistant'en min går riktig.
  4. Ja, du får kjøpt ferdige dc/dc omformere som feks denne (kun et eksempel med passende spenningsnivå, har ikke undersøkt om den er egnet her, mulig man bør gjøre noen glatte-tiltak på input. Ganske dårlig effektivitet på denne også ) https://no.rs-online.com/web/p/isolated-dc-dc-converters/1672876/ Får også kjøpt converter ICer der du må bygge opp støttektesen sjøl.
  5. Takker! Med 700mW tilgjengelig og max/peak forbruk på ESP8266 [email protected] er det jo ikke noe problem å powre ESP8266 fra HAN interfacet på Aidon.
  6. Har lett og lett, men finner ikke denne infoen i denne tråden. Noen som vet hva max strømstyrke er på Aidon?
  7. @xibriz takker ? Angående strømstyrke på dioden, har ikke testa styring av ventilatoren enda, men har sett for meg at det blir for dårlig lysstyrke å drive LED'en rett fra IO-pinnene. Tenkte derfor å bruke en transistor og hente power fra 5V Vin. Hvilken motstand/spenning/strømstyrke endte du opp med? Og har du sjekka praktisk rekkevidde?
  8. @xibriz Ser jo ut som en meget elegant løsning. Jeg har 2 spm (mulig det er beskrevet tidligere her, men dette er en laaaang tråd ): 1. Kjører du @roarfreds arduino kode fra github eller må det tilpasninger til? 2. Hvordan programmerer du ESPen? Har bare gjort dette med USB/FTDI kabel og Arduino IDE tidligere, men ser ikke ut til at du har lagt ut de pinnene som trengs til det?
  9. @xibriz Jeg har samme ventilator så her sparte du meg for en del jobb, takk! Men det ser ut som du fant 2 koder for hver kommando ( 1Fxx og 17xx)? ser du bruker F-varianten på LYS og NED og 7-varianten på OPP, er dette bare resultat av prøving og feiling eller virker begge koder på hver kommando?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.