Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

stei

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av stei

  1. Noen som vet om det er mulig å få tak i klokkerem til Garmin Phenix som inneholder chip? Tenker det er greiere enn å chippe seg selv, og klokka er jo på armen likevel...
  2. Hei, Får du sett varselet når mobilen er låst? Prøvde dette for en tid siden, men fikk bare <Encrypted> på klokka og måtte låse opp mobilen for å se meldingen..
  3. Er det noe ekstra funksjonalietet med denne 1.92 firmware? Er ikke kabelen en vanlig USB-serial (3.3V eller 5V) F.eks: https://www.aliexpress.com/item/CP2104-CP2102-Serial-Converter-USB-2-0-To-TTL-UART-6PIN-Module-compatible-with-and-better/32609226992.html Noen som har prøvd 1.92 på openHab?
  4. Takk, fungerer fint! Jeg har prøvd å søke litt om det er mulig å bare ha debug på multireg-nodene og ikke alt av z-wave, det blir fort store og uoversiktlige filer... Hvordan håndterer du det?
  5. Hei, vil du dele debug-logg-parse-koden? Hva bruker du for å lage grafen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.