Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

veggy75

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

veggy75 vant dagen sist 20. mai 2021

veggy75 hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    Home Assistant
    HomeSeer

veggy75 sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Reagerer godt
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig

Nylige merker

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. veggy75

    Z-TRM2fx firmware

    Hadde kun en som jeg hadde glemt å oppgradere, resten var på 3.6 og 4.0 for Ztrm3. Men etter et strømbrudd begynte 3 av de og jamme nettet med temp og power oppdateringer. Ca 5-6 updates i sekundet fra hver av de 3 enhetene. Dette tok hele Zwave nettet mitt ned. Fikk fikk ikke excluded de, reset hjalp ikke lenger heller på de. Endte opp med full reset av controller, UZB1, oppgraderte fw på denne. Og bygget opp igjen hele nettet på nytt. Nå virker det stabilt igjen.
  2. veggy75

    Z-TRM2fx firmware

    Takk, den er da oppdatert. Se om den spammer litt mindre på power og temp updates da.
  3. veggy75

    Z-TRM2fx firmware

    Noen som tilfeldigvis har 3.6 firmware liggende, klarer ikke å finne noen linker til den som fungerer fortsatt.
  4. veggy75

    Zigbee mesh?

    Ja, de virker som de bør være i området den skal være når den blir lagt til som en node. Er dette et generelt for Zigbee mesh at de bruker lang tid på å knytte seg opp til nye routere om de blir flyttet?
  5. veggy75

    Zigbee mesh?

    Kom plutselig på at jeg hadde noen Hue Bulbs som ikke var i bruk. Koblet disse til Conbee nettet og ikke min Hue Gateway da ble det bra signal og de gi imot en Hue Bulb som var i nærheten.
  6. veggy75

    Zigbee mesh?

    Aqara er vel ganske lik, nyere versjon av disse runde sensorene. Mulig jeg har misforstått men trodde at disse lot seg lage routes via andre. Har laget static route mellom to med mer eller mindre hell. Vil noen av de Trådfri fungere som router for disse eller er disse kun for Trådfri produktene? Tenkte på å teste denne i såfall, https://www.ikea.com/no/no/p/tradfri-signalforsterker-10400408/ Noen andre billige Zigbee routers?
  7. veggy75

    Zigbee mesh?

    Hei dere, Kjører et oppsett med Conbee og noen Xiaomi multi sensorer, dette fungerer greit når sensorer er nære Conbee. Men jeg har aldri fått disse til å meshe/route. Kun routes direkte til Conbee. Er dette et problem med disse sensorene? Andre tips til Zibee sensorer som dere vet mesher fint? Vegard
  8. Det ser ut til at støyen fra ofte pollinger/pushinger av data gjorde det til at kommandoer ble droppet og ikke nådde frem. Nå er det responsivt og greit. Men det ser ut til at Volt blir pushet veldig ofte og ikke blir berørt av parameter 22 eller 24.
  9. Det er kun tre vegger. Men har som xibriz påpekte skrudd ned parameter 22 og 24, til 180 og 900 s. Da ble det litt stillere og de virkerer mer responsive nå. Har en mistanke om at ting blir bedre med andre Zwave enheter rundt.
  10. Hei, Er det noen andre som sliter med dårlig rekkevidde på disse ? Jeg har ikke noe annet enn 3 av disse i samme etasje som Zwave gatewayen min. Det er tre vegger og gateway er ca 4m fra første Heatit Z-TRM2, denne fungerer bra, men deretter sliter jeg med kontakt til de andre sporadisk og disse er da 3m og 5m fra den første. For meg ser det ut til at disse router Zwave ekstremt dårlig. Mulig at dette blir bedre når jeg får inn noen flere Fibaro plugger i samme etasje som kan route trafikk bedre. Noen erfaring ?
  11. Har ordnet seg nå. Nå må jeg bare få kalibrert temperaturene litt.
  12. Fikk fikset det ved en restart av HS og ny poll fra den. Var det slik at noen hadde fått mer data ved og bruke Non secure include når de addet den ?
  13. Satte opp min nye i dag med 2.11 FW. Noen aning om hvorfor den kommer opp med Fahreneit i stedet for Celicius. Kan ikke si jeg har sett noe setting for dette i oppsettet på den. Ser også jeg mangler noe i forhold til andre har fått inn av data her.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.