Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

anstok

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

anstok vant dagen sist 13. juni 2018

anstok hadde mest likt innhold!

Hjemmeautomasjon

  • System
    Telldus Live!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

anstok sine prestasjoner

Kabelfører

Kabelfører (6/16)

  • Samarbeidspartner
  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere

Nylige merker

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. ja, det er bare en av/på bryter, men det skjer ingen ting på tellsticken. Hverken når jeg trykker på eller av. Jeg mistenker at ikke tellstick og Namron-bryteren er særlig kompatible. Jeg skal bare bruke den på hytta: På er normal temperatur, og av er senket temperatur. Jeg har prøvd å lage en trigger event, men det skjer ingen ting.
  2. Ja, under accotiations er tellstick huket av i gruppe 1. Batteriet er intakt, og bryteren blinker en gang når jeg trykker på den. Om den ikke er knyttet til noe hub vil den blinke tre ganger.
  3. Har prøvd value 2 for nr 1 og value 2 for nr 2, samt value 1 og 0. Samme hva jeg gør, så står det ingen ting på value når jeg åpner advaced settinigs igjen. Hele greia ser ut som en mottaker, og ikke sender.
  4. Supert 👍 Orøver i morra. En liten ting: har prøvd med forskjellige verdier på advanced settings, trykjet save, men når jeg åpner igjen, så er det borte
  5. Kan noen hjelpe meg? Jeg har Tellstick lite v2, og prøver å sette opp en Namron 1 kanal bryter, type K2 4512712. Etter tredje forsøk fikk jeg registrert den uten at setup prosessen frøs. Samme hva jeg gjør med knappen, så skjer det ikke noe på skjermen, men det kommer opp en melding når jeg klikker på enheten: This device is unknown and only basic functionality is available. Er bryteren ubrukelig på Tellstick, eller er det noe jeg kan endre på avanserte instillinger, eller noe annet?
  6. Hei, og takk for svar. Når jeg velger"Sitmap" får jeg bare hvit skjerm, med overskriften "sitemap" øverst til venstre. Til og med i Demo, så får jeg bare opp settings. Når jeg lukker settings, får jeg kun hvit skjerm. Dette er helt ulikt på anroid. Der virker demo med en gang.
  7. Har lastet ned openhab app på iphone 12. har IOS 14.7.1. Jeg får bare opp instillinger på appen. Ser også ut til at jeg klarte å logge meg på hjemme, da den spurte om å få tilgang til enhetene mine. Problemet er at når jeg lukker instillingene, er siden helt hvit. Får også hvit skjerm i "Demo" Har prøvd et samme med samme resultat på en annen iphone. På android telefon funker det fint, hvertfall i "Demo". Noen tips og råd?
  8. Jeg har tellstick ZNet lite V2. Denne bruker jeg primært til å styre lyset, men det blir nok flere ting etterhvert. Da jeg er vant med å bruke logikk til programmering, syntes jeg hele telldus konseptet er litt knotete, og bærer preg av flinke folk som ikke har sett PLS-miljøet i kortene. Tellsticken jukser litt en skjelden gang, og utfører ikke kommandoene den er programmert til. Det tar også veldig lang tid fra jeg slår på lyset, til alle lysene er på. Også med premium abonnement. Jeg skulle også ønske at telldus kunne komme med oppgradering av funksjonsmulighetene etterhvert som de utvikler programmet. Jeg setter pris på at tellstick er kompatibel med både 433 og 867MHz. Kan noen anbefale meg en HUB som passer bedre for mitt formål? Jeg har tittet litt på Fibaro og Futurehome, men finner ikke noe demo når det gjelder programmeringen.
  9. Tusen takk Det er akkurat denne forsinkelsen jeg er ute etter. Nå kjenner jeg at jeg blir litt flau, men jeg klarte ikke å finne dette valget uten din hjelp.
  10. jeg har også hendelse dimmer ned igjen når signalet fra detektoren går lavt. Det er ikke hver gang signalet fra detektoren leses av tellsticken heller, enda det blinker for bevegelse i detektoren. Har satt ned blindtiden og øket senitiviteten på egekapene til detektoren.
  11. Finner ikke noe sted å legge inn tidsforsinkelsen. Ligger denne funksjonen i premium abbonnementet? Jeg forsto det som det bare er en klokke der, men ingen nedtelle-funksjon. Jeg sliter med å finne ut hva premium-pakka inneholder. Finnes det en mer detaljert liste om hvilke funksjoner premium byr på? Måten jeg har løste det på nå er å endre på tidene inne i menyen til bevegelsessensoren.
  12. Hei. Jeg har en TellStick ZNet Lite v2 Ønsker å øke lysstyrken på kjøkkenet når det er bevegelse der. Dette har jeg gjort med en Fibaro bevegelsessensor. Problemet er at lyset dimmer seg ned igjen når det fortsatt er bevegelse på kjøkkenet, og det tar en god stund før hendelsen lar seg trigge av bevegelse på nytt. Denne tiden kan nok reduseres ved å abbonere på premium. Det hadde vørt enkelere, og et bedre resultat om jeg kunne finne en forsinket ut-funksjon for dette. Finnes det på tellsticken, eller på sensuren uten at jeg har funnet det?
  13. anstok

    230v sender

    Bistabil funksjon er jo basic lærdom (tenkte bare litt for vanskelig). Jeg lagde en dummy enhet som jeg bruker til å styre lys av og på. Lager en hendelse "dummy på" og en "dummy av" "dummy på":Her legger jeg inn alle trykknapp-sendere som "trigger". Legger inn "dummy av" som betingelse. Handling er alle ønskede lamper på, eller dim. "dummy av":Her legger jeg inn alle trykknapp-sendere som "trigger". Legger inn "dummy på" som betingelse. Handling er alle ønskede lamper av.
  14. anstok

    230v sender

    Takk for masse gode løsninger. Da er det bare for meg å velge mellom ulike alternativer. Det sitter bare litt langt inne å ikke ha komplett Elko Plus design på alle bryterene i huset
  15. anstok

    230v sender

    Ja, jeg gjør vel kanskje det. Cluet er at jeg øsker å slå lyst av og på fra forskjellige steder i huset. Samt forskjellig oppsett avhengig av tidspunkt og solnedgang. Alt funket fint da jeg startet med å styre alt fra en hardwiret bryter koblet på lyset i gangen. Da jeg koblet til flere trådløse brytere startet hodebryet. Dimmeren i gangen er fra Fibaro. Kanskje jeg kan linke den direkte til flere trykknapper fra Fibaro, utenom tellstick, for så å bruke denne dimmer som master?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.