Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Box

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Box

  1. Hei. Holder på å lage til en event for varmepumpa som får signal fra en ZXT-120, men bruker en Aeon Multisensor 6 plassert mer gunstig i rommet for temperaturavlesning. Mulig jeg overkompliserer dette eller at jeg bare er for fersk i gamet til å få det til, men håper noen har gjort noe lignende som kan gi meg noen tips. Håper at jeg på denne måten skal greie å holde en jevn temperatur i huset når utetemperaturen hopper opp og ned.
  2. Hei @Moskus Takk for alt du gjør for oss her på forumet. Jeg er helt i startgropa når det gjelder Hjemmeautomasjon, men har fått til en del morsomme ting og motivasjonen er høyere enn noen gang. Dessverre er jeg ganske blank på programering, men veldig lærevillig. I dag styrer jeg en IVT varmepumpe med ZXT-120 og lurer på om dette scriptet kan brukes til å kontrollere varmepumpa/ ZXT-120. Har en Aeon Labs Multilevel Sensor som jeg vil bruke som sensor.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.