Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Farmannsgata

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Farmannsgata

  1. Jeg kjører oljefyr så skal ikke si noe - Ja det var det som var planen - men hvis OTA oppgraderingen gjør utgangene digitale så hjelper det jo ikke så mye akkurat..... (så tenker det samme som deg) Planen videre med nest er egentlig å forske litt på muligheten for å kunne skru av og på fyrkjelen med heat link isteden... Det jeg kan tenke meg at kanskje er meningen med det er at du skal koble Heait-It med digitale innganger til en annen styringsenhet (typisk den man har fra før).. Heat it z-water har sine bakdeler... men sammenlignet med hva må man må betale for det rørleggeren kommer trekkende med er det ok:)
  2. Det kan hende at svaret var konkret knyttet til Google Nest - det jeg spurte om var hvordan jeg kunne få Heat.It til å reagere på en "call for heat" kommando... Skal du bruke L/V varmepumpe på dette du kanskje?
  3. Hei Jeg har spurt om dette ifbm at jeg vurderte å koble google nest rett inn i z-water (altså bruke inngangene) I følge produsent vil dette fungere, men du treng Z-Water med digitale utgangar. Den er utganspunktet levert med analoge utgangar men kan endrast til digitale ved OTA oppdatering av firmware. Jeg har den OTA oppgraderingen liggende - men har ikke testet da jeg endelig skjønte hvorfor jeg ikke fikk Google Nest Heat link til å funke (noe som forøvrig fungerer meget bra nå:)
  4. Hei Kan hjelpe deg litt på vei hvertfall Danfoss fikk jeg ikke til å funke i Homeseer med trådløse termostater - tror at det er fordi at de ikke sender Call for heat ofte nok - så hvis du ikke skal ha kablet anlegg ville jeg droppet Danfoss. Danfoss har PWM styring - de har jeg hatt på eksisterende anlegg (samtidig som jeg har kjørt z-water i kjelleretasjen) PWM har ikke vært noe dealbreaker for oss (koblet bort den styringsenheten i kveld til fordel for Z-water Hos meg går det tregt - spesielt ved raske temperaturskifter... Ikke sikkert det blir sånn hos deg - det varierer fra anlegg til anlegg - Vannbåren varme er ganske lunefullt i grunnen:) Når det gjelder tregheten i betong kommer det helt an på hvor tett du har støpt sløyfene - jeg støpte veldig tatt og da går det fort:) Lengden på sløyfer - tempraturen på vann etc etc påvirker hvor sakte det går... Min erfaring med temperaturstyring fra bryterne er at dette i de fleste rom bare er bortkastede penger (siden reaksjonen er såpass treg) - da er det bedre med automatisering med dag/natt med bare en temperatur sensor (mulighet for 433 Mhz, så blir det litt rimeligere). Kombinert med Steve MDJ VSTAT plugin har dette fungert supert. Når det gjelder sone 7-10 er det ikke slik at de ikke virker MEN sone 10 - styrer sone 2 (DVs slås sone 10 på slås også sone 2 på) sone 8 og 9 styrer sone 2 Så når du kobler opp slik du har tenkt trenger du ikke koble to aktuatorer inn i samme inngang (selv om jeg ikke tror det skal være noe problem - rørlegger hadde koblet sånn på det anlegget jeg monterte ned i kveld). Bare å spørre - PS - Ikke Homeseer ekspert dog:)
  5. Jeg har brukt variant 24v aktuatorer fra megaflis eller noe sånt så ikke noe fancy:)
  6. Kan bekrefte at det funker for meg hvertfall - har dog ikke fått testet alle utgangene men har lest at en del sliter med utgang 7-10
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.