Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

Larsf5

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Larsf5

  1. Jeg er også veldig interessert i å forstå hvordan man kan bruke HA til å sette ny service pin, altså generere random pin enten med 24t varighet eller 1x. Foreløpig ser det ut til at låsen setter ny random pin, men jeg finner ikke ut hvor jeg kan lese av hva ny pin er… Da er liksom poenget borte..
  2. Kunne du delt yaml for template sensoren din? Har du funnet ut hvordan du får logget hvilken av RFID-brikkene som brukes? Jeg får bare tilstand 4 på sensor access control, men ingen sensorer sier noe om hvilken ID # som er brukt.
  3. Jeg har fått låsen på z-wave nettverket, men har bare en entitet (switch av/på), og får heller ikke manipulert låsen fra HA. Jeg har satt network key i konfigurasjonen til add-on. Jeg har tidligere brukt standard z-wave integrasjon uten network key, og mistenker at det lager krøll. Har du noen tips?
  4. Nå er vi vel på 118? Er det fortsatt ozw beta som gjelder for å få id lock til å fungere, eller holder det med standard z-wave plugin?
  5. Mulig det er å banne i kjerka, men er jeg helt på jordet om jeg forstår dette sånn at jeg kan koble en "krympehus 5 poles" i enden av en micro usb kabel, hente strøm til Sensiboen (ac adapteren er merket 5v 1A) rett fra innedelen av varmepumpa og dermed ha løst problemet jeg har med plasseingen av sensibo-dingsen hjemme hos meg?
  6. Tar også gjerne imot tips til nettbutikk ettersom jeg nå forstår eibmarkt har sluttet å selge til privatpersoner i Norge..
  7. Må jo ikke komme med skambud! ?
  8. Har fått bud på 2500 som jeg har akseptert.
  9. Lisensen og Z-wave dongle er solgt, men ThinkCentre M600 (nypris 6000 kroner) er fortsatt til salgs. Selges for 3000 inkl trådløst keyboard fra Logitech. PC er så god som ny. Kun pakket ut av eske og har stått uvirksom i racken siden.. Lars
  10. Hei, jeg vet ikke hva reglene er på forumet her, men jeg har mottatt PM hos en annen før du la inn «bud», og vedkommende ønsker muligens å kjøpe hardware også, så jeg ønsker jo å prioriter han - også siden den henvendelsen kom først.
  11. Selger lisensen for 1500 kroner (halv pris av tilbudet som vel kommer nå i november).
  12. Prosjektet ble bare liggende, så jeg selger en HS3 PRO lisens. Har også z-Wave stick (aeotec), et par plugins (izKNX og Trigger) og en Lenovo ThinkCentre M600 (Pentium J3710, 8GB RAM, 256GB SSD, Windows 10 Pro) om noen ser nytten i det også.
  13. Jeg har HS3 PRO lisens, Z-Wade stick (aeotec 5 gen), WIN 10 mini-PC og plugins «trigger» og «izKNX» jeg har lyst til å selge. Aner ikke hvordan det fungerer med salg av software dog, men det må vel være mulig å overføre lisensene til noen andre - gitt at noen vil kjøpe da..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.