Gå til innhold
  • Bli medlem
Støtt hjemmeautomasjon.no!

lavkarbo

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjemmeautomasjon

  • System
    Annet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

lavkarbo sine prestasjoner

Smartplugger

Smartplugger (4/16)

  • Første innlegg
  • Samtalestarter
  • Uke én ferdig
  • En måned senere
  • Ett år inn

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. For de som prøver å endre tid/dato-format fra Mac: Åpne Terminal.app Skriv/kopier + enter (hvor 192.168.x.xx er adressen): ssh -o PreferredAuthentications=password -o PubkeyAuthentication=no [email protected] Skriv inn linux-passord + enter. Skriv/kopier + enter for å navigere til mappe: cd/usr/local/HomeSeer Skriv/kopier + enter for å endre fil: sudo nano autostart_hs Endre ønsket språk: endre til f.eks. nb_NO.UTF-8 Trykk control(^)+x for exit, trykk y for yes for å lagre. Trykk enter for å gå ut. Skriv/kopier + enter for reboot: sudo reboot
  2. Så det jeg trenger for å komme i gang er dette? HomeTroller Zee2 $200 Arduino Mega $40 MAX485 module $2 og en god del jumpere Plugin Arduino $35 Plugin deConz gratis? Plugin homebridge gratis? Noe mer enn dette som trengs for å starte opp med hjemmeautomasjon?
  3. Hehe regnet med å få tips fra deg om HomeSeer ja! ? Godt jobbet med HS-skolen! Systemet virker ikke like skummelt å begynne med, takket være denne siden! Et simplere (og litt mindre smart) alternativ til Arduino-enheten er å lodde på et relé styrt av en trådløs smartbryter. Da vil det vel være mulig å la denne bryteren trigges av en fuktighetsmåler?
  4. Hei! Jeg skal til å begynne med hjemmeautomasjon og trenger tips til valg av styringssystem. Jeg starter med dette hovedsaklig av en grunn: Jeg er lei av å måtte skru på Flexit S3 R aggregat manuelt (som i tillegg befinner seg i andre enden av leiligheten). Jeg regner dog med at når jeg først kommer i gang med et ok system, vil det være en masse ting jeg får lyst til å utvide hjemmet med. I nær fremtid ser jeg for meg følgende: Soverom Philips Hue - Ønsker primært å styre med bryter: Om kvelden, kveldsmodus. På dagen, dagmodus. Om natten, nattmodus. KooGeek LED Strip - Ønskes som slave av Philips Hue, men også styres individuelt, uten at Philips Hue endres. Enkel led strip fra Clas Ohlson - Kun av/på-styring med enkel plug-in bryter Bad Dimmer for to lys - Ønsker primært å styre med bryter: Om kvelden, kveldsmodus. På dagen, dagmodus. Om natten, nattmodus. Fuktighetssensor som styrer Flexit S3 R aggregat. Har sett fra et annet innlegg at jeg kan bruke Arduino Mega med MAX485 modul. Foreløpig har jeg kun Philips Hue og KooGeek LED Strip, som jeg styrer via Apples Home app. Jeg har iPhone, iPad, Apple TV og Apples Airport Express router, og holder meg som regel i den gaten dersom jeg har mulighet. Av programmering har jeg har erfaring innen matlab og litt visual basic, men ikke noe utover det grunnleggende. Hvilke systemer anbefaler dere meg å velge mellom?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Vi har plassert informasjonskapsler/cookies på din enhet for å gjøre denne siden bedre. Du kan justere dine innstillinger for informasjonskapsler, ellers vil vi anta at dette er ok for deg.